Izmir Kamyon Yayaya Çarptı, 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Izmir Kamyon Yayaya Çarptı, 1 Ölü

Izmir Kamyon Yayaya Çarptı, 1 Ölü

Izmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Beyazıt Mahallesi'nde yol üzerinde yürüdüğü sırada kamyonun altında kalan 42 yaşındaki Oktay Taşkıran, hayatını kaybetti.

20.11.2016 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Izmir'in Ödemiş ilçesine bağlı Beyazıt Mahallesi'nde yol üzerinde yürüdüğü sırada kamyonun altında kalan 42 yaşındaki Oktay Taşkıran, hayatını kaybetti.

Olay dün (cumartesi) saat 23.30 sıralarında Ödemiş'in Beyazıt Mahallesi Otuz Evler Mevkii'nde meydana geldi. Birgi'den Ödemiş yönüne giden 10 NS 729 plakalı kamyonun sürücüsü Şükrü Toker (46) yol ortasında yürüyen ve alkollü olduğu ileri sürülen Oktay Taşkıran'a (42) çarptı. Taşkıran, çarpmanın etkisiyle yol kenarında bulunan su kanalına düştü. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 acil sağlık ekiplerine bildirdi. Ekiplerin ilk kontrolünün ardından Oktay Taşkıran'ın olay yerinde öldüğü belirlendi. Yoldaki trafik akışı kısa süreliğine kesildi. Taşkıran'ın cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kamyon sürücüsü Şükrü Toker jandarma tarafından gözaltına alınarak ifade işlemleri için Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Izmir Kamyon Yayaya Çarptı, 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement