Izmir Kınık'ta Dhkp-C Operasyonu: 2 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Izmir Kınık'ta Dhkp-C Operasyonu: 2 Gözaltı

Izmir Kınık\'ta Dhkp-C Operasyonu: 2 Gözaltı

Kınık'ta DHKP-C operasyonu: 2 gözaltıİZMİR'in Kınık İlçesi'nde bu sabah polis tarafından düzenlenen operasyonda, DHKP-C ile bağlantılı olduğu öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.

25.11.2016 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kınık'ta DHKP-C operasyonu: 2 gözaltı

İZMİR'in Kınık İlçesi'nde bu sabah polis tarafından düzenlenen operasyonda, DHKP-C ile bağlantılı olduğu öne sürülen 2 kişi gözaltına alındı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kınık İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle birlikte bu sabah ilçede terör örgütü DHKP-C ile bağlantılı olduğu öne sürülen evli ve 2 çocuk babası maden işçisi S.K. ile kanun hükmünde kararnameyle kapatılan Kınık Maden İşçileri Dayanışma ve Mücadele Derneği Yönetim Kurulu Üyesi G.A'yı gözaltına aldı. S.K., Soma maden faciasının ardından çeşitli gazete ve televizyon kanallarına çıkarak maden işçilerinin sağlıksız koşullarda çalıştıklarını, işverenlerin köle düzeni şeklinde çalışmaya zorladıklarını öne sürmüş, hiçbir yerde iş bulamadığını söylemişti.

Operasyonda daha önce mühürlenen Kınık Maden İşçileri Dayanışma ve Mücadele Derneği binası ise operasyonda arandı. Bulunan bazı kitap ve dergilere el konuldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Izmir Kınık'ta Dhkp-C Operasyonu: 2 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement