İzmir Kocaoğlu: Hayırlı Uğurlu Olsun - Son Dakika
Güncel

İzmir Kocaoğlu: Hayırlı Uğurlu Olsun

İzmir Kocaoğlu: Hayırlı Uğurlu Olsun

Kocaoğlu: Hayırlı uğurlu olsunİzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, geçen hafta başbakanlık için adı geçenler için görüşü sorulduğunda tercih hakkı olsa kendisinin de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı'nın ismini söyleyeceğini açıklamıştı.

19.05.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaoğlu: Hayırlı uğurlu olsun

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Aziz Kocaoğlu, geçen hafta başbakanlık için adı geçenler için görüşü sorulduğunda tercih hakkı olsa kendisinin de Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı'nın ismini söyleyeceğini açıklamıştı. Binali Yıldırım'ın açıklanmasının ardından bu soru kendisine bir kez daha soruldu. Başkan Kocaoğlu, yaral seçimlerde yarıştığı eski rakibi AK Parti Genel Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın için 'Hayırlı olsun, zaten İzmir'de daha önce o konuda açıklama yaptık. İzmir Milletvekili'nin ve bunun da Binali Yıldırım olması konusunda daha önce bir beyanatımız vardı. Görüş bildirmiştik. O çerçevede yazıldı, çizildi. Bugün de bizim dileğimiz gerçekleşti. Binali Yıldırım'a ve ailesine sağlık ve başarılar diliyorum. Ülkemiz ve İzmir'e yapacakları hizmet ve çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Zor bir görev, sorumluluğu olan bir görev. Başarılılar diliyorum. Ülkemiz, milletimiz ve şahsı için hayırlı olsun diliyorum. İzmir milletvekili olması nedeniyle kente avantaj sağlaması gerekiyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Kocaoğlu: Hayırlı Uğurlu Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement