İzmir Kocaoğlu' Nun Çocuk Sevgisi - Son Dakika
Güncel

İzmir Kocaoğlu' Nun Çocuk Sevgisi

İzmir Kocaoğlu\' Nun Çocuk Sevgisi

Chp İzmir örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Alsancak Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

23.04.2014 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp İzmir örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Alsancak Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tören sonrası çocuklar ve aileleriyle tek tek fotoğraf çektirdi. CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin ve CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven, gençler ve çocuklarla birlikte Alsancak Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş ve Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ile il yöneticileri, ilçe başkanları ve partililerin de katıldığı törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi

Ulusal egemenliğin ayaklar altına alındığı, Cumhuriyet kazanımlarının eritilmeye çalışıldığı, parlamenter sistemin başkanlık sistemi adı altında bir diktatörlüğe gittiği dönemi yaşıyoruz. Atatürk bu bayramı umudumuz olan çockulara armağan etti. Milli bayramlara son yıllarda CHP'liler Atatürkçüler, yurtseverler olarak sahip çıktık. AKP devlet protokolüyle çelenk koymayı yasakladı. Biz parti olarak aldığımız kararda her yıl bu törenleri yapıyoruz. AKP'nin milli bayram kutlamalarını yasaklama anlayışına karşı duruyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, tören sonrası çocuklar ve aileleriyle tek tek fotoğraf çektirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Kocaoğlu' Nun Çocuk Sevgisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement