İzmir Köylerinde Kar Alarmı - Son Dakika
Güncel

İzmir Köylerinde Kar Alarmı

İzmir Köylerinde Kar Alarmı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yüksek kesimlerdeki ilçe ve köylerin kardan kapanan yolları açmak için aralıksız çalışıyor.

31.12.2014 12:41  Güncelleme: 12:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yüksek kesimlerdeki ilçe ve köylerin kardan kapanan yolları açmak için aralıksız çalışıyor. Çalışmalarla kapanan köy yolları tekrar araç trafiğine açıldı.

Dün akşam saatlerinden itibaren 30 farklı noktada hazır bekletilen iş makineleri, kar yağışının başlamasıyla birlikte çalışmalara başladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, gece boyunca da çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Yapılan müdahalelerle kapanan yollar tekrar araç trafiğine açılırken Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ihtiyaç olan bölgelerde çalışmalara devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Kemalpaşa- Bayındır arasındaki Çınardibi ve Bayramlı, Karaburun'un Yayla, Menemen'in Çaltı, Alenici, Beykoz ve Karaorman, Kınık'ın Sulacı, Karatekeli, Balaban, Usaçalı, İbrahimoğlu ve Çiftlik mahallelerinin kardan kapanan yollarını yeniden ulaşıma açtı. Menemen'in Bozalan, Telekler, Bergama'nın Madran, Göçbeyli, Oruçlar, Eğlemis ve Ürgüpler, Kemalpaşa'nın Ovacık, Eşen ve Kumova köy yollarında çalışmalar devam ediyor. Beydağ ve Tire'de iş makineleri hazırda bekletiliyor. Bornova Çiçekliköy yolunda ise tuzlama çalışması yapıldı. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçe belediyelerine tuz desteği sağlanıyor.

İzmir merkeze ise kar yağmadı ve buzlanma olmadığından herhangi bir sorun yaşanmıyor. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Köylerinde Kar Alarmı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement