İzmir Kuyumcuda Yaşanan Dehşet Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

İzmir Kuyumcuda Yaşanan Dehşet Güvenlik Kamerasında

İzmir Kuyumcuda Yaşanan Dehşet Güvenlik Kamerasında

Kuyumcuda yaşanan dehşet güvenlik kamerasındaİZMİR'in Bornova ilçesinde, iddiaya göre tabanca almak için bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla tanıştığı, anlaşıp buluştuğu sıradada çıkan tartışmada Engin Yılmaz'ı öldüren ve olaydan bir gün sonra Buca İlçesi'nde soygun için girdiği kuyumcu dükkanında Belkiya Sertoğlu'nu çekiçle darp ederek ağır yaralayan S.D. polis tarafından yakalandı.

01.07.2016 19:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuyumcuda yaşanan dehşet güvenlik kamerasında

İZMİR'in Bornova ilçesinde, iddiaya göre tabanca almak için bir sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla tanıştığı, anlaşıp buluştuğu sıradada çıkan tartışmada Engin Yılmaz'ı öldüren ve olaydan bir gün sonra Buca İlçesi'nde soygun için girdiği kuyumcu dükkanında Belkiya Sertoğlu'nu çekiçle darp ederek ağır yaralayan S.D. polis tarafından yakalandı. Zanlının tabancayı kuyumcu soygununda kullanmak için aldığı ancak sonra kullanmaktan vazgeçtiği öğrenildi. Kuyumcu dükkanında yaşanan dehşet dakikaları güvenlik kamerasına yansıdı.

Çamdibi Semti 5627/3 Sokak'taki boş arazide geçen 9 Haziran'da hareketsiz halde yatan kişiyi görenler polise haber verdi. Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, ölen kişinin torna atölyesinde çalışan 26 yaşındaki Engin Yılmaz olduğunu belirledi. Yılmaz'ın yakın çevresini mercek altına alan polis, genç adamın sosyal paylaşım hesabını incelediğinde, son olarak kendisinden tabanca almak isteyen S.D. ile mesajlaştığını saptadı. Daha önce de poliste dolandırıcılık suçundan kaydı bulunan S.D.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

KUYUMCUDA SOYGUN GİRİŞİMİ

Bu sırada, Yılmaz'ın öldürülmesinden bir gün sonra Buca İlçesi Fevzi Çakmak Caddesi'ndeki bir kuyumcu dükkanında soygun girişimi yaşandı. İşyerine giren şüpheli, kuyumcu Belkiya Sertoğlu'na gazeteye sarılı çekiçle saldırdı. Başına aldığı darbelerle ağır yaralanıp yere yığılan Sertoğlu, acı içinde kıvranırken bir kadının kapıdan girmesiyle paniğe kapılan şüpheli koşarak kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri Sertoğlu'nu ambulansla hastaneye kaldırdı.

AYNI KİŞİ ÇIKTI

Dehşet anları işyerindeki güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıdı. Görüntüleri inceleyen polis, olaya karışan kişinin S.D. olduğunu belirledi. ayrıca işyerinde yapılan incelemelerde S.D.'nin parmak izine rastlandı. Şüphelinin bulunabileceği adreslere operasyon düzenleyen polis dün (Perşembe) öğle saatlerinde S.D.'yi kıskıvrak yakaladı. Emniyette sorgulanan S.D.'nin, tabancayı kuyumcu soygununda kullanmak için aldığı, ancak kuyumcunun polis merkezinin yakınında olması ve ses çıkartacağını düşündüğü için dükkana çekiçle gittiği öne sürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.D. tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Kuyumcuda Yaşanan Dehşet Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement