İzmir Mordoğan Belediyesi, Beypazarı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

İzmir Mordoğan Belediyesi, Beypazarı'nı Ziyaret Etti

İzmir Mordoğan Belediyesi, Beypazarı\'nı Ziyaret Etti

Mordoğan Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın eşi Havva Çakır, Belediye Personeli, Meclis Üyelerinin eşleri ve vatandaşlarla birlikte Beypazarı'nı ziyaret ettiler.

28.10.2013 10:24  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Mordoğan ilçe Belediyesi,40 kişilik bir grupla Beypazarı ilçesini ziyaret etti. Beypazarı Belediye Meclis Üyesi Vildan Çalışkan'ın karşıladığı konuklar Değirmencioğlu Konağı'nda Beypazarı yöresel yemeklerinden oluşan öğle yemeği yediler.Beypazarılı ev hanımlarının ekomoniye katkısından etkilendiklerini belirten konuklar, Mordoğanlı hanımların, Beypazarılı ev hanımlarının nasıl esnaf olup başka kadınlara iş olanağı sağladığını, çalışma şekillerini ve el emekleriyle nelerin yapıldığını yerinde görmek, Beypazarı tarihi evlerini incelemek amacıyla bu geziyi düzenlediklerini ifade ettiler.

Beypazarı'nı çok beğendiklerini ve yazdan kalma bu günlerde Beypazarı'nda olmaktan mutluluk duyduklarını belirten konuklar, öğle yemeği sonrası müzeler, Beypazarı Tarihi Evleri, Hıdırlık Tepesi, İnözü Vadisi, gümüşçüler çarşısı gibi yerleri gezerek, alışveriş yaptılar.Beypazarı'nda konaklayacak olan Mordoğanlılar, yarın da ilçenin çeşitli yerlerinde gezi ve incelemelerini sürdürecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir Mordoğan Belediyesi, Beypazarı'nı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement