İzmir Onlarla Gurur Duyuyor - Son Dakika
Yerel

İzmir Onlarla Gurur Duyuyor

İzmir Onlarla Gurur Duyuyor

İzmirli iki sporcu, taekvondoda kentin gururu oldu.

16.09.2013 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmirli iki sporcu, taekvondoda kentin gururu oldu. Turan Erdoğan, engelli sporu Para Taekwondo'da önce Türkiye, ardından da Avrupa ve Dünya şampiyonluğunu elde etti. 2009 yılında tekvandoya başlayan Erdoğan, 2010 yılında önce engelli sporu olan Para Taekwondo'da Türkiye, ardından Avrupa ve Dünya şampiyonu oldu. 21 Ağustos 2013'de Romanya'da gerçekleştirilen Para-Taekwondo Avrupa Şampiyonası'nda üçüncülük kazandı.

Sude Burcu ise 7-8 Eylül tarihleri arasında Sırbistan'da gerçekleştirilen ve 10 ülkeden 295 sporcunun katıldığı Balkan Şampiyonasında şampiyon oldu. İki sporcu, Antrenör Ümit Yurtsever, Gençlik Hizmetleri ve Spor İzmir İl Müdürü Metin Kaplan'ı madalyaları ile birlikte ziyaret etti.

İl Müdürü Metin Kaplan, "Sporcularımız Turna Erdoğan ve Sude Burcu'yu ve Antrenörümüz Ümit Yurtsever'i elde ettikleri derecelerden dolayı tebrik ederim. Kendileri ile gurur duydum. Bundan sonraki spor hayatlarında başarılar dilerim. İl Müdürlüğü olarak her türlü yardım ve desteği göstermeye hazırız" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir Onlarla Gurur Duyuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement