İzmir Polisi Çocuklarla İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

İzmir Polisi Çocuklarla İftarda Buluştu

İzmir Polisi Çocuklarla İftarda Buluştu

İzmir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından “Bir Çocuk Bir Dünya” Projesi kapsamında, çocuklar ve aileleri ile İzmir polisi iftar yemeği etkinliğinde bir araya geldi.

22.06.2016 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından "Bir Çocuk Bir Dünya" Projesi kapsamında, çocuklar ve aileleri ile İzmir polisi iftar yemeği etkinliğinde bir araya geldi.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen "Bir Çocuk Bir Dünya" isimli ÇOGEP (Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı) Projesi kapsamında İzmir polisi çocuklarla buluştu. Çocukların eğitsel, sosyal, kültürel, sportif, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetleri ile toplumsallaşma sürecine doğrudan katkıda bulunması, çocuklarda arkadaşlık, grup ruhu, birlikte hareket edebilme duygularının geliştirilmesi ve ortak değerler çerçevesinde bütünleşmelerinin sağlanması amacı ile Karşıyaka Bostanlı Vapur İskelesi Deniz Park Restaurant'ta iftar programı düzenlendi.

İftara İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Bornova Kaymakamı Mustafa Gündoğan, Çiğli Kaymakamı Yusuf Güler, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Karşıyaka Şubesi Başkanı Halil Taşcı, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ile projenin hedef grubu çocuklar ve aileleri ile yaklaşık 600 kişi katıldı. Etkinlik sonrası yemeğe katılan çocuklara, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya tarafından uçurtma hediye edildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir Polisi Çocuklarla İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement