İzmir Seabird, Artık İzmir'de - Son Dakika
Güncel

İzmir Seabird, Artık İzmir'de

İzmir Seabird, Artık İzmir\'de

Türkiye'nin Marmara, Ege ve Akdeniz'deki kıyı kentlerine deniz uçakları ile uçuş keyfi sunan Seabird İzmir-İstanbul uçuşlarına törenle başladı.

28.03.2014 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Marmara, Ege ve Akdeniz'deki kıyı kentlerine deniz uçakları ile uçuş keyfi sunan Seabird İzmir-İstanbul uçuşlarına törenle başladı. Seabird, İzmir'den Haliç, Bursa, Bozcada, Bodrum, Marmaris Hisarönü ve Ayvalık seferleri de yapacak. Seabird'in İzmir uçuşlarını tanıtmak için İzmir Limanı'ndaki tanıtım toplantısına Seabird Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kürşad Arusan da katıldı. Seabird Havayolları'nın yeni ve alternatif bir taşımacılık modelini Türk insanı ile tanıştırdıklarını belirten Arusan, Haliç - İzmir seferlerinin yolculara zamandan tasarruf sağlamakla beraber, yapılacak olan seferlerle İzmir'den hava taşımacılığının bulunmadığı birçok kıyı şehrinin bağlantısını da sağlayacaklarını belirtti. Seabird Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kürşad Arusan, 'İzmir Türkiye'nin en önemli metropollerinden biri. Bu önemli liman kentimiz İzmir'de, alternatif bir ulaşım modelini hayata geçirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Seabird, İzmir'i Güney sahilleri ve Haliç'e uzanan bir alanda birbirine bağlayacak ve önümüzdeki günlerde İzmir'den Yunan Adaları'na da uçarak kent adına büyük bir marka değeri yaratacakö dedi. Seabird'in uçuş ağını genişletmeye devam edeceklerini anlatan Arusan şunları söyledi,

'Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde İstanbul, Marmara, Ege, Karadeniz ve Akdeniz'in kıyı kentlerini güvenli bir şekilde buluşturacağız. 1 Nisan 2013'ten beri gerçekleştirmiş olduğumuz toplam 2200 uçuş ile 25 bine yakın yolcuya hizmet vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Şimdi bu işbirliğini de geliştirerek Bursa-İzmir seferlerimizi başlatacağımızı duyurmak isteriz. İlk etapta İstanbul-İzmir. İzmir'den Bodrum'a, İzmir'den Hisarönü, Bozcaadaya ve Ayvalık'a uçacağız. İzmir'i Selanik, Mikanos ve Santorini hatlarında çıkış merkezi olarak yapacağız. İzmir'in özelliği bizi uluslararası uçuşları sağlayacak. Biz havaalanlarını kullanmadığımızdan bu bize ve yolcuya zaman tasarrufu sağlıyor. İzmir ile Bodrum ve Marmaris arasında büyük uçaklarla yapılamayan hava bağlantısını Türk insanına sunuyoruz. 1 saat 40 dakika Haliç'ten Alsancak'a geliyoruz. Fiyat tarifesi olarak ise büyük havayollarının business fiyatlarıyla aynı fiyatta. Haliç Alsancak arası 300 TL gibi fiyatlar olacak. Yolcu sayımız 1 de olsa 10 da olsa uçuyoruz. Tarifeli ve düzenli seferlerimiz ile hava taşımacılığı yapan firmalardan farkımız yok. 2014 yazında 13 noktada 32'ye yakın çapraz uçuş olacak. Anadolu Jet ile entegre bilet satışlarını yaz sezonunda tamamlayacağız.ö Basın açıklamasına katılan gazeteciler, Seabird Havayolları'na ait deniz uçağı ile mini bir şehir turu yapma fırsatı da buldu. Türkiye'nin Marmara, Ege ve Akdeniz'deki kıyı kentlerine 18 kişilik De-Havilland DHC-6 Twin Otter deniz uçakları ile uçuş keyfi sunan Seabird, alternatif bir ulaşım anlayışı olarak öne çıkıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Seabird, Artık İzmir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement