İzmir Su Altında, Derin Nefes Almış - Son Dakika
Güncel

İzmir Su Altında, Derin Nefes Almış

İzmir Su Altında, Derin Nefes Almış

Aydın'ın Didim İlçesi'ndeki bir tatil sitesinin havuzuna girdikten sonra suda hareketsiz bulunan, duran kalbi yeniden çalıştırılmasına karşın hayatını kaybeden Yaren Akdoğan'ın cenazesi İzmir'e getirildi.

14.07.2016 20:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Didim İlçesi'ndeki bir tatil sitesinin havuzuna girdikten sonra suda hareketsiz bulunan, duran kalbi yeniden çalıştırılmasına karşın hayatını kaybeden Yaren Akdoğan'ın cenazesi İzmir'e getirildi. Menemen Mahkeme Cami'nde ikindi vakti kılınan namazın ardından Akdoğan'ın cenazesi, Ulukent Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze töreninde baba Ulaş Akdoğan ile anne Jale Akdoğan'ı, yakınları teselli etmeye çalıştı.

Bu arada Yaren'in nasıl hayatını kaybettiği de yapılan otopsi ile belirlendi. Babaannesinin yeni aldığı yazlık evini ailesiyle ziyaret eden Yaren Akdoğan'ın, burada kuzenleriyle havuza girdiği belirtildi. Akdoğan'ın su altında bilmeden derin nefes alınca ciğerlerine aşırı derecede su girdiği ifade edildi. Kuzenlerinin ise su altında hareketsiz kalan Yaren Akdoğan'ın kendilerine şaka yaptığını zannettikleri, yakınlarınca ifade edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Su Altında, Derin Nefes Almış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement