İzmir Torbalı Şehidine Ağladı - Son Dakika
Güncel

İzmir Torbalı Şehidine Ağladı

İzmir Torbalı Şehidine Ağladı

Torbalı şehidine ağladıŞEHİT ASKER, ANNE OCAĞINDADiyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonrasında şehit olan askerlerden uzman onbaşı Mustafa Eser için memleketi İzmir'in Torbalı İlçesi'nde tören düzenlendi.

25.08.2016 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torbalı şehidine ağladı

ŞEHİT ASKER, ANNE OCAĞINDA

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısı sonrasında şehit olan askerlerden uzman onbaşı Mustafa Eser için memleketi İzmir'in Torbalı İlçesi'nde tören düzenlendi. İlçeye Türk bayrakları asılı uzun araç konvoyuyla getirilen şehit askerin cenazesi ilk olarak, ağıtlarla karşılandığı Yedi Eylül Mahallesi'ndeki annesinin evinin önünden geçirildi.

Diyarbakır'ın Lice İlçesi Abalı ile Tapantepe arasında bulunan askeri üs bölgesine dün sabah bir grup PKK'lı teröristin roketatar ve otomatik silahlarla saldırısında Torbalılı uzman onbaşı Mustafa Eser de şehit oldu. Diyarbakır'daki törenden sonra şehit asker Mustafa Eser'in cenazesi, havayoluyla memleketi İzmir'in Torbalı ilçesine gönderildi. Şehit askerin cenazesi, Türk bayrakları asılı uzun bir araç kuyruğuyla Torbalı'ya getirildi. İlçede de ilk olarak anne ocağının önünden geçirildi. Şehit askerin cenazesi, annesine ait evin önünde dualarla karşılandı. Eşinin kendilerini 10 yıl önce terk etmesinden sonra, çocuklarını balık fabrikasında çalışıp büyüten anne Türkan Kalka, oğlunun tabutunun başından biran olsun ayrılmadı. Güçlükle ayakta duran anne Türkan Kalka, sık sık oğlunun tabutunu elleriyle okşadı. Acılı aileyi, AK Parti Milletvekili Atilla Kaya, CHP Milletvekili Tacettin Bayır da yalnız bırakmadı. Evin önündeki törenden sonra şehit askerin cenazesi, tören için Mümin Mesci camine götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmir Torbalı Şehidine Ağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement