Üzerine Çaydanlık Devrilen Çocuk Öldü - Son Dakika
Yaşam

Üzerine Çaydanlık Devrilen Çocuk Öldü

Üzerine Çaydanlık Devrilen Çocuk Öldü

İzmir'in Urla İlçesi'nde, çaydanlıktaki kaynar suyun sırtına dökülmesiyle haşlanan 8 yaşındaki Ege Durdu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

05.08.2015 02:44  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evde oyun oynadığı sırada ocakta kaynayan çaydanlığa çarpan ilkokul öğrencisi Ege Durdu'nun sırtına kaynar su döküldü. Sırtında ağır yanıklar oluşan Durdu, anne ve babası tarafından Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan ve hayati tehlikesi bulunan Ege, sevk edildiği Ege Üniversitesi Hastanesi yanık ünitesinde sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Ege'nin cenazesi, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

HASTANE HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Ege Durdu'nun ölüm haberini alan yakınları ise büyük üzüntü yaşadı. Ege Durdu'nun amcası Selahattin Durdu, yeğenini ölümünde Ege Üniversitesi Hastanesi'nin ihmali olduğu iddia ederek sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

"YOĞUN BAKIM PİSLİK VE MİKROP İÇİNDE"

Durdu, "Yoğun bakım ünitesi pislik ve mikrop içinde, klima yok, vantilatörle soğutuluyor. Yeğenimle ilgilenilmedi, sağlıksız şartlarda virüs kaptı. Bu ölümde ihmal var. Sağlık Bakanlığına da şikayette bulunduk. Sorumlular cezalandırılmalı" dedi. Hastane yetkililerinin ise kendilerine "Yanık ileri derecedeydi" diyerek suçlamaları reddettiklerini söyledi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Üzerine Çaydanlık Devrilen Çocuk Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ×-RAY 21 DİYAR: Allah tahmet eylesin anne ve babasına sabı versin Kendi sorumsuzluğunu hastaneye mal etmek istiyor 3-5 kuruş alız diye 6 18 Yanıtla
  • Bir insan: Sıcak su ile olusan yanıklar ciddi boyutlarda ise bu olayda oldugu gibi ölümcül olabilir.her insan öldügünde hastaneye suç atılacağına baştan tedbirli davranmak daha akıllıca olur.ustelik güvenmiyorsan götürme hastaneye evde bak hastanı veya kendin kazan derece ile öss de bir tıp fakultesi ve dr ol kendi aileni kendin tedavi et.mevzu bahis ünv ege ünv tıp fakültesi.ege bölgesinin şah damarı orası.ihmal yapılacak bir hastane değil.cocukların vücut yüzeyi küçük olduğu icin bu tarz yanıklar geri dönüşü zor oluyor.ekmek yerken lokma boğazına takılınca fırıncıyı mı şikayet ediyorsun? Kendi hatasının acısını dindirmek için başka seyler bulunuyor.beklentimiz çok hastanelerden.neyse Allah sabır versin ailesine... 7 11 Yanıtla
  • Seren: Ah yavrum dikkatsizliğin kurbanı olmuş 0 0 Yanıtla

Advertisement