İzmir ve Çevresini Fotoğraflarla Anlatacaklar - Son Dakika
Güncel

İzmir ve Çevresini Fotoğraflarla Anlatacaklar

İzmir ve Çevresini Fotoğraflarla Anlatacaklar

Şakran, Dikili, Bergama ve Ayvalık çevresinde çalışmalar yapan fotoğraf sanatçıları son olarak Cunda Mavi Otel'de bir araya geldiler.

24.10.2014 10:30  Güncelleme: 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir ve çevresinde yaşayan fotoğraf sanatçıları, yaşadıkları bölgenin kültürel gelişimine, İzmir ve İlçelerinin kent kültürüne katkı koyabilmek ve tanıtımını sağlamak amacıyla Ayvalık Cunda'da bir araya geldiler.

Fotoğraf sanatıyla ilgilenen Erol Hepdarcan, Halit Dokuzoğuz, Mehmet Emin Ergene, Nejder Düzen, Metin Uçak ve Emin Özçoban daha sonra Cunda'da fotoğraf çalışması yaptılar. Konuyla ilgili grup adına açıklama yapan Erol Hepdarcan; "Biz fotoğraf sanatıyla ilgilenirken, bu konuda ki çalışmalarımızı yaşadığımız yerin kültürüne katkı koyacak biçimde yapmayı amaçladık. Bölgemizde ki tarihi, doğal ve kültürel güzellikleri fotoğraflayıp, buraların daha iyi tanınmasını hedefledik. Bugün özellikle Ayvalık ve Cunda'da çalışma yaptık. Bu çalışmalarımızı diğer ilçelerde de sürdüreceğiz. Fotoğraflarımızla İzmir ve İlçelerinin tanıtımına katkı koymaya devam edeceğiz. Bu çalışmaları istenildiği takdirde ilçeler için hazırlanan tanıtım broşürlerine vereceğiz. İleride çalışmalarımızla ilgili kitapçık ta çıkarmayı düşünüyoruz" dedi. Yine grup adına konuşan Halit Dokuzoğuz ise; "Özellikle mimari yapıları, eski evleri ve doğal güzellikleri görüntüledik. Denizin eşsiz güzelliğiyle, günbatımının bin bir renklerini bir arada çekebildik. Çalışmalarımızda yaşadığımız bölgenin bize sunulmuş nimetlerini göz önüne sermeye çalıştık" dedi.

Cunda'da yaşayan ve fotoğraf sanatıyla ilgilenen Mavi Otel'in sahibi Metin Uçak ise; "Dostlarımızı bugün Cunda'da ağırladık. Birlikte Cunda'nın güzelliklerini meydana çıkaracak çalışmalar yaptık. Cunda'nın güzelliklerini bir güne sığdırmak imkansız. Bu sebeple kendilerini tekrar bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İzmir ve Çevresini Fotoğraflarla Anlatacaklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement