Binali Yıldırım'dan İlginç Söz: Davutoğlu'nu İş Başına Getirdik! - Son Dakika
Güncel

Binali Yıldırım'dan İlginç Söz: Davutoğlu'nu İş Başına Getirdik!

Binali Yıldırım\'dan İlginç Söz: Davutoğlu\'nu İş Başına Getirdik!

İzmir Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Özel Danışmanı Binali Yıldırım, İzmir'de yaptığı konuşmada "Ahmet Davutoğlu'nu iş başına getirdik, görev verdik" dedi.

28.12.2014 21:58  Güncelleme: 23:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Karabağlar 3. Olağan İlçe Kongresi, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, İzmir Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Özel Danışmanı Binali Yıldırım'ın katılımıyla yapıldı.

"DAVUTOĞLU'NU İŞ BAŞINA GETİRDİK"

Kongrede konuşan Binali Yıldırım, "Türkiye'de 10 Ağustos'ta yeni bir döneme geçtik. Cumhurbaşkanımız artık millete karşı sorumludur, çünkü yüzde 52, milletin desteğini almıştır. Anayasada millete karşı sorumsuz yazması bir şey ifade etmez. Milletten destek alan millete karşı sorumluluğu siyaseten de devam eder. Milletin kardeşliğinin teminatıdır, onun sahibidir. İşte cumhurbaşkanlığı, başbakanlık, ülkenin işlerinin daha güzel bir noktaya getirilmesi için el ele verdiler. Yeni Türkiye'nin yeni yol güzergahında nöbet değişiminde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu iş başına getirdik, görev verdik. İlk etapta 2015 seçimlerinde AK Parti'yi bir adım öteye taşımak, ikinci hedefimiz 2023 hedefini yerine getirmek" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Binali Yıldırım'dan İlginç Söz: Davutoğlu'nu İş Başına Getirdik! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • OTORİTE: ahmete bu görev fazla geliyor. bütün hareketleri yapmacık. o görevi bırakmalı. o bırakmasa parti dağılacak zaten. çözüm ve paralelden başka bir şeyleri kalmadı. çözüm süreci onları çözecek 20 7 Yanıtla
  • Cuvaldız: Güzel Konusmus. ! 10 9 Yanıtla
  • Meto: Bana da bir is bul amca. Meslegim yorumcu, luk 15 2 Yanıtla
  • Meto: Iyi halt ettiniz 11 2 Yanıtla
  • Bordo Bereli Bozo??????: Ilginc olan ne? Gorev verdik is basina getirdikmi? Bunami ilginc diyorsunuz sacma bir baslik!bunu soyleyen partinin kurucularindan birisi siradan biri degil beyler dikkatinizi cekerim beyler!!!!! 5 7 Yanıtla
  • mustafa: yani acik ve net kukla olarak elimizde tavukoglu vardi iyide zaten bunu dünya laem biliyor aciklamana ne hacet var 10 2 Yanıtla
  • Sedat akça: Biliyoruz,bilmediğimiz birşey bekliyoruz 9 0 Yanıtla
  • vatan: zırvalamışın afedersinde 4 4 Yanıtla
  • HAKAN_KAYA: adam doğru söylüyor. çünkü davutoğlu istişare ve anket sonucu geldi 6 2 Yanıtla
  • şikeci fener: davutoğlu iyi bir akademik kariyeri olan profesör. yazık insan acıyor. koskoca bir prof. değerli bir hoca şan şöhret makam para gibi dandik dünyevi işler uğruna bu tür adamların ağız kokusunu çekmemeli. 4 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.

  • İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: O İş Bitti Kardeş... Bir Kişi Çıktı, 'Ekonomiyi Ben Bilirim' Dedi, O Gün Yandık İşte
    18:35 İmamoğlu'ndan Erdoğan'a: O İş Bitti Kardeş... Bir Kişi Çıktı, 'Ekonomiyi Ben Bilirim' Dedi, O Gün Yandık İşte

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, önce Çatalca’nın köylerini ziyaret etti, sonra Cumhuriyet Meydanı’nda halkla buluştu. Cumhuriyet rejiminde yöneticilerin vatandaşa had bildiremeyeceğini vurgulayan İmamoğlu, "Cumhuriyette yönetici, vatandaşına bakarken haddini bilecek haddini. Öyle oy verenmiş, oy vermeyenmiş… Yok, o devir bitti. Öyle mülk sahibi falan yok. Mülk sahibi, 86 milyon yurttaş. Onun için, ‘Ben karar verdim, olacak!’ O iş bitti kardeş. Kanal İstanbul gibi felaket projelerine nasıl ‘dur’ dediysek, ‘dur’ demeye devam edeceğiz. Asla izin vermeyeceğiz” dedi. İmamoğlu, iktidarın ekonomi karnesini değerlendirirken de "Bir kişi çıktı, ‘Ekonomiyi ben bilirim’ dedi; yandık. ‘Ben ekonomistim’ dedi mi? Dedi. O gün yandık işte. Ekonomi yüzümüze bir daha gülmedi... Yakında enflasyonu suçlarsa, şaşırmayın. ‘Bütün suç enflasyonda’ derse, şaşırmayın" diye konuştu.

  • Hepsiburada'dan Samsung Galaxy A55 ve A35 için 3 Taksit Fırsatı!
    18:34 Hepsiburada'dan Samsung Galaxy A55 ve A35 için 3 Taksit Fırsatı!

    Hepsiburada, Samsung'un en yeni Galaxy A Serisi akıllı telefonları olan Galaxy A55 ve A35'i cazip bir teklifle sunuyor. Galaxy A55'in yüksek çözünürlüklü kamera ve Nightography özelliği ile gece bile kaliteli fotoğraflar çekme imkanı sunarken, Galaxy A35 AI destekli kamera özellikleri ve üstün video kayıt kapasiteleri ile sosyal medyada paylaşımlarınızı bir sonraki seviyeye taşıyor. Her iki model de geniş depolama seçenekleri, güçlü işlemciler ve 5G bağlantı hızı ile teknoloji severlerin ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu cihazlar Hepsiburada üzerinden 3 taksit imkanı ile satışa sunuluyor, bu da teknoloji severler için kaçırılmayacak bir fırsat.

  • Adana'da Sinem Apartmanı Davası Devam Ediyor
    18:34 Adana'da Sinem Apartmanı Davası Devam Ediyor

    Adana'da, Sinem Apartmanı'nın 6 Şubat 2023'teki depremde yıkılmasına ilişkin dava kapsamında tutuklu müteahhit Ekrem Naci Sönmez ve tutuksuz Hüseyin Zati Yıldırım ile ortağı avukat Ömer Faruk Gerger ve teknik uygulama sorumlusu inşaat mühendisi Belma Çıngıloğlu'nun yargılanmasına devam edildi.

  • Take-Two, Borderlands yapımcısı Gearbox'u satın aldı
    18:33 Take-Two, Borderlands yapımcısı Gearbox'u satın aldı

    Take-Two, GTA yapımcısı Rockstar'ın ana şirketi olarak bilinen bir oyun firmasıdır. Şimdi de Embracer Group'tan Borderlands yapımcısı Gearbox stüdyosunu 460 milyon dolara satın aldı. Bu satın alma işlemiyle birlikte Take-Two, Borderlands serisi gibi popüler oyun serilerinin yanı sıra Homeworld, Risk of Rain, Brothers in Arms ve Duke Nukem gibi önemli oyun serilerini de bünyesine katmış oldu. Bu hamle, şirketin portföyünü çeşitlendirmesi ve oyun endüstrisinde daha da güçlü bir konuma gelmesi açısından büyük bir adım olarak değerlendirilebilir.

  • Milli Savunma Bakanı Hatay Valiliğine Ziyarette Bulundu
    18:33 Milli Savunma Bakanı Hatay Valiliğine Ziyarette Bulundu

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Hatay Valiliği'ne ziyarette bulundu. Güler, geçici valilik binasında Vali Mustafa Masatlı ile görüşme gerçekleştirdi. Ziyarette, Genelkurmay Başkanı ve diğer askeri erkan da hazır bulundu.

  • Mengen'deki Çöp Döküm Alanı Çevre Kirliliğine Neden Oluyor
    18:33 Mengen'deki Çöp Döküm Alanı Çevre Kirliliğine Neden Oluyor

    Bolu'nun Mengen ilçesindeki eski çöp döküm alanındaki atıkların çaya karışması ve etrafa yayılması sonucu çevre kirliliği oluştu. Sel felaketi nedeniyle açığa çıkan atıklar, suyun yükseldiği zamanlarda kirlilik oluşturmaya devam ediyor. Mahalle sakinleri, atıkların kaldırılmasını talep ediyor.

  • Samsung, Galaxy AI özelliklerini S23, Fold5 ve Flip5 için yayınlamaya hazırlanıyor
    18:33 Samsung, Galaxy AI özelliklerini S23, Fold5 ve Flip5 için yayınlamaya hazırlanıyor

    Samsung, Ocak ayında gerçekleştirdiği etkinlikte en yeni S serisi cihazlarını tanıtmasının yanı sıra, Galaxy AI adıyla yeni yapay zeka sistemini de tanıttı. Şimdilik Galaxy S24 serisinde kullanılabilir olan yapay zeka, yakın zamanda önceki serilere de eklenebilir. Ortaya çıkan iddialara göre Samsung, AI özelliklerini Galaxy S23, Fold5, ve Flip5 için yayınlamaya hazırlanıyor. İşte Galaxy AI cihazları ve özellikleri…

  • CHP Milletvekili Ednan Arslan, Üniversitelerin Seçim Gününe Sınav Koymasını Eleştirdi
    18:31 CHP Milletvekili Ednan Arslan, Üniversitelerin Seçim Gününe Sınav Koymasını Eleştirdi

    CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, bazı üniversitelerin 1 Nisan Pazartesi gününe vize sınavı koymasını eleştirerek, gençlerin sınava gitmekle seçime gitmek arasında tercih yapmak zorunda kaldığını belirtti. Arslan, seçme-seçilme hakkının anayasal bir hak olduğunu ve bu hakkın kullanımını zorlaştıracak engellerin kaldırılması gerektiğini vurguladı.


Advertisement