İzmirli Zabıta Kick Boksta İddialı - Son Dakika
Spor

İzmirli Zabıta Kick Boksta İddialı

İzmirli Zabıta Kick Boksta İddialı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde zabıta memuru olarak görev yapan Durmuş Gökçe, 2015 yılında yapılacak olan Kick Boks Türkiye Şampiyonası’na hazırlanıyor.

23.10.2014 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde zabıta memuru olarak görev yapan Durmuş Gökçe, 2015 yılında yapılacak olan Kick Boks Türkiye Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Hedefinin Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenecek şampiyonayı kazanarak altın madalyayı boynuna takmak olduğunu söyleyen Gökçe, bunun için yoğun bir antrenman programıyla çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.

Geçen yıl Kick Boks Ege Bölge Şampiyonu olan Gökçe, spora 14 yaşında boks yaparak başladığını, 16 yaşında ise Kick Boks ve Muay Thai branşlarına geçtiğini ifade etti. Bir yandan İzmir'in daha yaşanılabilir bir şehir olması, kentlinin sağlığı ve huzuru için zabıta olarak görev yaptığını dile getiren Gökçe, diğer yandan Atatürk'ün 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' sözünü ilke edinerek spora dört elle sarıldığını kaydetti.

Zabıtalık mesleğinin zorluklarına da değinen Gökçe, "İnsanlar kent düzeni için konulmuş kurallara uymak istemiyorlar. Çoğu zaman görev sırasında hakarete ve şiddete maruz kalıyoruz. Bu anlamda düşünüldüğünde yaptığım spor, mesleğimde de kendimi korumam açısından gerekebiliyor" dedi.

2012 yılında Muay Thai branşında Akdeniz Bölge Şampiyonu ve Türkiye 3.'sü olan Gökçe, 22–23 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Savate Türkiye Şampiyonası'nda 70 kiloda İzmir'i temsil edeceğini anlatarak, bu şampiyonanın 2015 Kick Boks Türkiye Şampiyonluğu'na uzanacak yolda bir hazırlık olacağını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İzmirli Zabıta Kick Boksta İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement