İzmit Belediyesi Çalışanları İftarda Buluştu - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi Çalışanları İftarda Buluştu

İzmit Belediyesi Çalışanları İftarda Buluştu

İzmit Belediyesi çalışanları, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliği yaptığı iftarda bir araya geldiler.

24.07.2014 13:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi çalışanları, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın ev sahipliği yaptığı iftarda bir araya geldiler.

İzmit Belediyesi'nde düzenlenen ve bütün personelin katıldığı iftar yemeğinde Genel- İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Küçük de yer aldı. Başkan Doğan, masaları tek tek dolaşıp çalışanların hem Ramazan ayını hem de Kadir gecesini tebrik etti.

İftar programında konuşan Genel-İş Sendikası Şube Başkanı Vedat Küçük, Türkiye'nin en şanslı çalışanlarının İzmit Belediyesi'nde bulunduğunu belirterek, "İşçi arkadaşlarımız, memur arkadaşlarımız, şirketlerde çalışan arkadaşlarımız huzurlu ve mutlu bir süreç yaşıyoruz. Bu ortamın oluşmasının en büyük mimarı Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'dır. Kendisine çalışan arkadaşlarım adına teşekkür ederim" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Doğan'da yaptığı konuşmada, "Allaha şükürler olsun Ramazan ayının mübarek Kadir Gecesini çalışanlarımızla hep birlikte güzel bir ortamda yaşıyoruz. Bu büyük ve güçlü ailenin fertleri olarak iftarımıza gelip sofralarımızı bereketlendirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bizler, bugün burada huzurlu bir ortamda bir araya gelip Ramazanın heyecan ve coşkusunu yaşayabiliyoruz. Dünyanın başka yerlerinde ne yazık ki bu heyecan ve coşkuyu yaşayamayanalar var. Çocuğunun cansız bedeni başında ağlayanlar var. Kadınların zulüm gördüğü, halkın ezildiği savaş içerisinde yok edilmeye çalışıldığı yerler var. Suriye var, Irak var, Afganistan var, Arakan var, Doğu Türkistan var, Filistin var. Filistin'de, her gün çocuk, kadın, yaşlı onlarca Müslüman soykırımla katlediliyor. Dünya ise buna seyirci. Katliamı yapan İsrail'e en büyük tepkiye ortaya koyan, yaptığın soykırımdır, terörist devletsin diyebilen sadece bir Türkiye Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan var. Haçlı zihniyetindeki bu katliamların bir an önce sona ermesi, Müslüman kardeşlerimizin huzura kavuşması için dua ediyoruz. Ülkemizin kıymetini bilelim. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanların oyununa gelmeyelim. Güçlü bir Türkiye, kalkınan bir Türkiye, büyük bir Türkiye onları durduracaktır. Bir gün, doğrular ve hak yolunda gidenler mutlaka kazanacaktır" şeklinde konuştu.

Doğan konuşmasında, İzmit Belediyesi olarak Türkiye'ye örnek çalışmalar içinde olduklarını da belirterek, "İşimizi iyi yapan belediyeyiz. Bu anlamda ben size çok teşekkür ediyorum. 5 yıl boyunca hep birlikte güzel işler yaptık. Samimiyet ve iyi niyetle dolu dolu 5 yılı geçirdik. Hem şehrimizde hem ülkemizde örnek çalışmalar yaptık. Örnek gösterilen belediyeyiz. Halkımız da yapılanları onaylayıp seçimlerde tekrar bize olan güvenlerini ortaya koydular. Şimdi bu güvene daha fazla layık olmak zorundayız. Belediyeye gelen her insana bir kardeşiniz, bir akrabanız, bir teyzeniz, anneniz, babanız, gibi bakmalı ona göre hizmet etmeliyiz. Sizlerden şimdiye kadar olduğu gibi budan sonra da aynı heyecan içinde olmanızı istiyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi Çalışanları İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement