İzmit Belediyesi'nden Yeşilova'ya Bir Park Daha - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi'nden Yeşilova'ya Bir Park Daha

İzmit Belediyesi\'nden Yeşilova\'ya Bir Park Daha

İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova mahallesinde yapılan Şehit Sergen Altıntaş Parkı düzenlenen törenle hizmetine açıldı.

08.07.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından Yeşilova mahallesinde yapılan Şehit Sergen Altıntaş Parkı düzenlenen törenle hizmetine açıldı.

Mahallelerde bulunan en küçük alanları bile park ve yeşil alana dönüştürerek halkın hizmetine sunan İzmit Belediyesi, Yeşilova Mahallesi'ne de yeni bir park daha kazandırdı. Parkın açılışında Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural, parka adı verilen şehit askerin ailesi de hazır bulundu.

Yeşilova Mahallesi Dinç Sokak'ta yaklaşık bin metrekarelik bir alan üzerinde yaptırılan parkta çocuk oyun grupları ve oturma alanları bulunuyor. Parka İzmit Belediye Meclis kararıyla yaklaşık bir yıl önce vatani görevini yaptığı İzmir Bornova'da hayatını kaybeden Sergen Altıntaş'ın adı verildi. Parkın açılışı sırasında şehit askerin anne babası Faruk-Sevim Altıntaş ile yakınlarının oldukça duygulu olduğu görüldü. Şehidin ailesi, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a oğullarının adının parkta yaşatılacak olmasından dolayı teşekkür ettiler.

Parkın açılışında konuşan Başkan Doğan da "İzmit Belediyesi olarak vatandaşlarımızın, aileleriyle, çocuklarıyla huzur içerisinde zaman geçirebilecekleri alanların sayısını arttırmak için çalışıyoruz. Her şey halkımızın huzur ve refahı için. Biz bu çalışmalarımızı Başbakanımızdan gördüğümüz halka hizmet, Hak'ka hizmet anlayışıyla yapıyoruz. Memleketimize yapılan hizmetler gelişmeler ortada. Her kesimin başbakanı olan sayın Recep Tayyip Erdoğan'a Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Yeşilova'dan da destek bekliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından parkın açılışı gerçekleştirildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi'nden Yeşilova'ya Bir Park Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement