İzmit Belediyesi Şirintepe'ye Park Yaptı - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi Şirintepe'ye Park Yaptı

İzmit Belediyesi Şirintepe\'ye Park Yaptı

İzmit Belediyesi tarafından Şirintepe mahallesi’ne, Şirinpark isimli bir park yapıldı.

10.05.2015 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından Şirintepe mahallesi'ne, Şirinpark isimli bir park yapıldı.

İzmit Belediyesi'nin mahallelerdeki park seferberliği devam ediyor. Geçen 5 yıl içinde 200'e yakın yeni parkın yapıldığı İzmit'e yeni dönemde de yeni parklar yapılıyor. Şirintepe mahallesinde yapımı tamamlanan Şirinpark, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Parkın açılış törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediye Meclis üyesi Haluk Akgün, Belediye Başkan Yardımcıları Güray Oruç, Serkan Yeğnidemir, Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "İzmit Belediyesi olarak şehrimizde daha çok park ve yeşil alan olsun istiyoruz. Fakat park ve yeşil alan yapacak yer bulmakta çok zorlanıyoruz. En ufak boş alanı bile park ve yeşil alan olarak değerlendiriyoruz. Geçen 5 yıl içinde şehrimize 200'e yakın yeni park kazandırdık. Bu dönemde de park seferberliğimiz devam ediyor. Bugünlere kolay gelmedik, sizlerin desteğiyle, inancıyla geldik. Eskiden okullarımızda bir tek bilgisayar yoktu. Bugün bilgisayar sınıflarından geçtik, her çocuğa tabletler, bisikletler veriyoruz. Para yok diye çocuklarımıza menenjit aşısı yapılmıyordu, tansiyon aletini alamıyorduk. 1 milyon TL'ye tuvalete gidiliyordu. Paramız bu kadar değersizdi. Dünyada Türk parasının yüzüne bakan yoktu. Bu günler geride kaldı. Artık ülkemizin her yerde itibarı, değeri, gücü var. Artık kapısında borç para için dilendiğimiz İMF'ye borç verir hale geldik. Buralara, sizlerin desteği ile geldik. İstikrardan yana olup bizlere sahip çıktığınız için bu hizmetler yapılıyor. Bu günlerde, geçmişi unutanlar çıkmış sizlere boş vaatlerde bulunuyorlar. Sakın seçimden seçime ortaya çıkan bu kişilere inanmayın. Ülkemizdeki istikrarın devamı sizlerin elinizde" şeklinde konuştu.

Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen de yapılan hizmetler ve park için Başkan Doğan'a teşekkür etti. Konuşmaların ardından parkın açılışı mahalle sakinleriyle birlikte yapıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi Şirintepe'ye Park Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement