İzmit Eski Belediye Başkanı Erol Köse'nin Siyasi Hayatı Kitap Oldu - Son Dakika
Güncel

İzmit Eski Belediye Başkanı Erol Köse'nin Siyasi Hayatı Kitap Oldu

İzmit Eski Belediye Başkanı Erol Köse\'nin Siyasi Hayatı Kitap Oldu

Chp'nin bir dönem etkili isimlerinden olan İzmit eski Belediye Başkanlarından Erol Köse'nin siyasi hayatı kitap oldu.

05.12.2014 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp'nin bir dönem etkili isimlerinden olan İzmit eski Belediye Başkanlarından Erol Köse'nin siyasi hayatı kitap oldu. '62 yıllık siyasi hayatı ile Erol Köse' adlı kitabın tanıtım ve ilk imza gününde Erol Köse'yi milletvekili ve siyasetçiler yalnız bırakmadı. Kitabın gelirleri ise Kocaeli Yüksek Öğrenimliler Derneği (KYÖD) Burs Fon'una aktarılacak.

KYÖD Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kitap imza gününe CHP Millevekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP İl Başkan Yardımcısı Semra Başlak ve Mustafa Kahraman, DSP İl Başkanı Hayati Özzeren, İzmit Belediyesi eski başkanlarından ve eski Kocaeli milletvekilleri Sefa Sirmen ve Hikmet Erenkaya ile çok sayıda dostları katıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği eski Başkanı Mustafa Küpçü'nün anlatımıyla ele alınan ve Emel Kocakablan'ın düzenlemesini yaptığı '62 yıllık siyasi hayatı ile Erol Köse' kitabınının imza töreninde konuşan Erol Köse şunları söyledi:

"Ben hafızamdaki anılarımı Mustafa Küpçü'ye aktardım. Emel hanım da düzenlemelerini yaptı. Daha geride 3 kitaplık malzeme kaldı. Ben insan hayatını 4 bahara ayırırım. Dördüncü baharımı müziğe ve torunum Refika'ya adadım. Bu kitabı da başta torunuma ve Türk gençliğine adıyorum."

Erol Köse, daha sonra Türk Sanat Müziği sanatçısı Serap Mutlu Akbulut ile birlikte şarkılar söyledi. Ardından dostları için kitabını imzaladı. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmit Eski Belediye Başkanı Erol Köse'nin Siyasi Hayatı Kitap Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement