İzmit Muharrem İnce Tazminatı CHP'lilerin Fitre ve Zekatlarından Vereceğim - Son Dakika
Güncel

İzmit Muharrem İnce Tazminatı CHP'lilerin Fitre ve Zekatlarından Vereceğim

İzmit Muharrem İnce Tazminatı CHP\'lilerin Fitre ve Zekatlarından Vereceğim

Muharrem İnce Tazminatı CHP'lilerin fitre ve zekatlarından vereceğim CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında İzmit'te halka seslendi.

05.06.2015 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muharrem İnce Tazminatı CHP'lilerin fitre ve zekatlarından vereceğim

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, seçim çalışmaları kapsamında İzmit'te halka seslendi. İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine açtığı 100 bin liralık tazminat davasına tepki göstererek, Dikmiş gözünü benim maaşıma. Eğer davayı kaybedersem fitre ve zekatlarınızı ona vereceksiniz dedi. Seçim çalışmaları kapsamında Bekirpaşa Semti'nde bulunan Kavaklı Sokakta yapan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'yi partililer bayraklarla karşıladılar. Geçenlerde meydanlarda söyledikleri nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dava açıldığını söyleyen Muharrem İne konuşmasına söyle devam etti Bir mitingde elinde Kuran, dilinde yalan, kursağında haram meydana çıkmış Erdoğan dedim diye de bana dava açmış. 100 bin TL tazminat davası açmış. Ben bu davayı kazanmak için uğraşacağım. Kaybedersem hepiniz fitrelerinizi ona vereceksiniz. Dikmiş gözünü benim maaşa. Benim Urla'da villam yok, oğlumun gemisi yok, ayakkabı kutusunda yok, Eurolarım yok. Benden 100 bin lira istiyor. Kaybedersem size hesap numarası vericem hepiniz fitre ve zekatları oraya yatıracaksınız Bu ülkede nam olsun diye yapıcam. Kaybedersem CHP örgütüne mesaj çekicem fitrelerini yatırın bunun gözü doysun diyeceğim, gözü doysun dedi.

ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN 130 CİVARINDA DAVAM VAR

Kendisine dava üstüne dava açtıklarını söyleyen Muharrem İnce şöyle devam etti Ben mecliste bir kampanya açmıştım. Ne istiyorlarsa verelim bunlara. Sizler milletvekilleri katkıda bulunun yeter ki çalmasınlar dedi. Bursa milletvekili 1 ton kestane şekeri, Kırklareli milletvekili 3 ton peynir veririm dedi. Sivas milletvekili ben bunlara günahımı vermem dedi. Kocaeli milletvekilleri de biraz cimri demiş. Bunlar gelip ikişer paket pişmaniye getirmişler. E tabi 2 paket pişmaniye getirirsen çalarlar tabi. Ardahan milletvekili dediki ben 2 öküz 4 ton da saman veririm dedi. Şimdi bana dava üstüne dava açıyorlar. Mecliste rekor benim. Allaha şükürler olsun onu madalya gibi taşıyorum. 130 civarında davam var. Atatürk ne diyordu Bir tek şeye ihtiyacımız var o da çalışkan olmaya diyordu. Bugün bir şeye daha ihtiyacımız var. Cesur olmaya ihtiyacımız var cesur olmaya. Kimse korkmayacak. Lafı söyledimi onun boğazına tıkacaksın lafı.

HAZİNEDEN PARAMIZI, SANDIKTAN OYUMUZU ÇALDILAR

Konuşmasında Ak Parti'nin iktidara gelene kadar sınav sorularının çalındığını gören var mı diye soran İnce, Meydanlara çıkmış 1920-1930'lardan Atatürk ve İsmetpaşa'dan konuşuyor. Onlara hakaret ediyor. İki ayyaş diyor. Söylüyor da söylüyor. Cumhuriyetten önce bu topraklarda iki tür insan vardı; Bir Kuvayi Milliyeyi destekleyen Atatürk ve İsmetpaşa arkadaşları vardı. Birde İngiliz ve Yunanlarla işbirliği yapan satılmış dönekler vardı. Sen Atatürk ve İsmetpaşa tarafında değilsen Yunan ve İngilizlerle işbirliği yapanların torunları demekki. Burada küçük çocukları görüyorum. Bunları okutuyoruz. Sonra sınava giriyorlar. AKP iktidara gelene kadar çocukların sınav sorularının çalındığını gördünüz mü Bunlar çaldılar. Hazineden paramızı, sınavda sorumuzu, sandıkta oyumuzu çaldılar. Türkiye'de sınav sistemi çöktü mü Çöktü. Cumhurbaşkanlığına olan saygı çöktü mü Bu ülkede Avrupa Birliği Projesi, Fatih projesi çöktü mü O da çöktü. Türkiye'de medya çöktü mü İşçi grev yaptığı zaman kaçak saraydan bağırıyor 'Terörist' diyor. Savcı, Subay, politikacı terörist. Bizim gibi politikacılar karşı çıktığı zaman 'Vatan haini' bir tek dürüst o. Ben Kocaeli'nden soruyorum. Peki sen hırsız mısın bende bunu soruyorum sana dedi.

BURDAN CEVABI VERİYORUM

Cumhurbaşakın Erdoğan'a yönelik eleştirilerini sürdüren Muharrem İnce, Genel başkanımız 'sandıklara sahip çıkın' dedi. Gerekirse 'sandığın üstüne oturun' dedi. Utanmadan kaçak saraydan cevap veriyor, 'Sen tavuk musun sandığın üstüne tünüyorsun oturuyorsun' diyor. Cumhurbaşkanına bu laf yakışmaz. Böyle bir cevap veriyorsa en ağır cevabını vereceksin. Sen partimizin genel başkanımıza 'tavuk musun' diye soruyorsun. Hemen cevabını burdan vereyim Sen tilki misin ki hemen aklına tavuk geliyor. İki sen penguen misin ki her kanalda sen varsın belgesel gibi. Üç sen fil misin ki bütün her tarafı kırıp döküyorsun. Dört sen Ağustos böceği misin cır cır ötüyorsun Beş sen kedi misin trafolara giriyorsun Altı sen papagan mısın ki sabah akşam aynı şeyleri söylüyorsun. Bir tane daha var onu söylemem bir dava açar daha bana. Çerez yiyen hayvan hangisiysen o musun ki diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmit Muharrem İnce Tazminatı CHP'lilerin Fitre ve Zekatlarından Vereceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'da çıkan arazi yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü
    23:23 Erzincan'da çıkan arazi yangını itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü

    Erzincan'ın Yeniköy Kilimli Köyü'nde çıkan arazi yangını, köylülerin durumu bildirmesi üzerine Erzincan Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilerek söndürüldü. Ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucunda, yangın kontrol altına alınarak yerleşim alanlarına sıçraması önlenmiştir.

  • Bursa'da Bir Ailenin Papağanı Sosyal Medyada İlgi Görüyor
    23:18 Bursa'da Bir Ailenin Papağanı Sosyal Medyada İlgi Görüyor

    Bursa'da yaşayan Rahim Çakmak ve ailesinin papağanı, müzik çalınması ve komut verilmesiyle ilginç hareketler sergiliyor. Çakmak'ın papağanının videoları sosyal medyada çok izleniyor ve takipçileri tarafından merakla bekleniyor.

  • Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü
    23:09 Milli Boksör Emine Kılınç, Gümüş Madalya ile Niğde'ye Döndü

    Hırvatistan'da düzenlenen Gençler Avrupa Şampiyonası'nda 50 kiloda gümüş madalya kazanan milli boksör Emine Kılınç, memleketi Niğde'ye coşkulu bir karşılama ile döndü. Kılınç, gazetecilere yaptığı açıklamada, ikincilikle yetinmeyerek daha büyük başarılar hedeflediğini belirtti. Ailesi, antrenörü ve Gençlik ve Spor İl Müdürü de Kılınç'ı tebrik ederek gelecek müsabakalarda başarılar diledi.

  • Xiaomi mi 11 serisi HyperOS güncellemesi aldı
    23:09 Xiaomi mi 11 serisi HyperOS güncellemesi aldı

    Xiaomi, Ekim 2023'te HyperOS'u duyurarak MIUI defterini kapattı. Şirket, önemli değişiklikleri beraberinde getiren bu arayüz yazılımını dağıtma çalışmalarını başlattı. Xiaomi mi 11 serisi de Android 14 tabanlı HyperOS güncellemesi aldı. Güncelleme ile birlikte yeni saat stilleri, yazı tipleri, duvar kağıtları ve widget'lar gibi özelleştirme seçenekleri sunuluyor. Ayrıca, eski modeller için de HyperOS güncellemesi yayınlanacak.

  • Getir, küçülüyor mu? FreshDirect ve BiTaksi'yi satacak mı?
    23:09 Getir, küçülüyor mu? FreshDirect ve BiTaksi'yi satacak mı?

    Getir, son yıllarda büyük bir büyüme göstererek Türkiye sınırlarını aşmış ve Avrupa ülkelerinde de hizmet vermeye başlamıştır. Ancak son gelişmelere göre şirketin küçülmeye hazırlandığı iddia edilmektedir. Getir'in Aralık 2023'te satın aldığı FreshDirect ve Türkiye'de hizmet veren BiTaksi'yi satmayı planladığı söylenmektedir. Şirketten henüz resmi bir açıklama gelmemiştir, bu nedenle küçülme şimdilik bir söylentiden ibarettir. Getir, şu anda Türkiye, İngiltere, Almanya, Hollanda ve ABD'de faaliyet göstermektedir.

  • TOFAŞ, Türkiye'de Jeep Üretimine Başlayabilir
    23:09 TOFAŞ, Türkiye'de Jeep Üretimine Başlayabilir

    TOFAŞ firmasının Türkiye'de Jeep üretimine başlayabileceği ortaya çıktı. Yeni Jeep CEO'su Antonio Filosa'nın maliyetleri düşürmek adına üretimi başka ülkelere kaydırmayı planladığı ve Türkiye'nin seçenekler arasında olduğu biliniyor. Markanın 2030 hedefi ise global satışlarını 2 katına çıkarmak. TOFAŞ ile uzun süreli bir iş birliği ihtimali konuşuluyor.

  • TİKA, Zimbabve'de tarım sektörüne destek sağlıyor
    23:08 TİKA, Zimbabve'de tarım sektörüne destek sağlıyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Zimbabve'de tarım sektöründe mesleki ve teknik eğitime destek amacıyla çeşitli tarım ekipmanları temin ediyor. TİKA'nın sağladığı yer fıstığı ayıklama ve mısır taneleme makineleri, Zimbabveli gençlerin mesleki eğitimlerine katkı sağlamak için kullanılacak. Proje, Zimbabve'nin tarıma elverişli topraklarında gençlerin geleceğine katkı sağlamayı hedefliyor.


Advertisement