İzmit'te Belediye 5 Bin Öğretmene Bisiklet Dağıtacak - Son Dakika
Güncel

İzmit'te Belediye 5 Bin Öğretmene Bisiklet Dağıtacak

İzmit\'te Belediye 5 Bin Öğretmene Bisiklet Dağıtacak

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kentte yaşayan yaklaşık 5 bin öğretmene bisiklet hediye ederek, 'Haydi Okula Bisikletle' kampanyasını başlatacaklarını söyledi.

24.11.2015 13:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, kentte yaşayan yaklaşık 5 bin öğretmene bisiklet hediye ederek, 'Haydi Okula Bisikletle' kampanyasını başlatacaklarını söyledi.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen bowling turnuvasına katıldı. Bir alışveriş merkezindeki bowling salonunda düzenlenen turnuvada 55 okuldan 300 öğretmen bowling keyfi yaşadı.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan öğrencilere 20 binden fazla bisiklet hediye ettiklerini, bu kez de öğretmenlere bisiklet hediye edeceklerini belirterek şöyle dedi:

"İzmit'te yaşayan öğretmenlerimizin her birine bir bisiklet hediye edilerek, 'Haydi Okula Bisikletle' kampanyamızı yapacağız. Yaklaşık 5 öğretmenimiz var. Biz her yıl 5'inci sınıflar için 5 bin civarında bisiklet alıyorduk. Şimdi 10 bine yakın bisiklet siparişimizi verdik. İnşallah önümüzdeki yılın sonuna varmadan öğretmenlerimize bisiklet hediye etmiş olacağız. Öğretmenlerimiz her zaman en güzelini hak ediyor. Bu sembolik bir hediye. Bunu da Türkiye'de ilk defa biz yapıyoruz. Bunu yaptığımızda tüm Türkiye'deki belediyeler de öğretmenlerine bisiklet hediye edecek." - İzmit

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmit'te Belediye 5 Bin Öğretmene Bisiklet Dağıtacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement