İzmit'te Bisikletsiz Ev Kalmayacak - Son Dakika
Yerel

İzmit'te Bisikletsiz Ev Kalmayacak

İzmit\'te Bisikletsiz Ev Kalmayacak

İzmit Belediyesi tarafından başlatılan “Bisiklet Kenti İzmit” projesi kapsamında, İzmit’te bisikletsiz ev kalmayacağı açıklandı.

08.05.2016 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından başlatılan "Bisiklet Kenti İzmit" projesi kapsamında, İzmit'te bisikletsiz ev kalmayacağı açıklandı.

İzmit'te yaklaşık bir ay önce başlayan bisiklet dağıtımları, bütün hızıyla devam ediyor. Dağıtımlar kapsamında 50. Yıl Ortaokulu'nda 150 öğrenci ile 61 öğretmene düzenlenen törenle bisikletleri teslim edildi. Bisiklet dağıtım törenine Başkan Doğan il dışında olduğu için Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Başkan Yardımcısı Güray Oruç, 50. Yıl Ortaokulu Müdürü Lütfü Özyurt, Okul Aile Birliği Başkanı Emine Soylu, Akçakoca Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

Bisiklet dağıtım töreninde konuşan Başkan Vekili İbrahim Bulut, "5 yıl içinde 30 binden fazla bisiklet dağıttık. Daha da dağıtmaya devam edeceğiz. Hedefimiz İzmit'te bisikletin girmediği tek bir ev bırakmamaktadır. Bu hedefimize her geçen gün daha da yaklaşmaktayız. Çocuklar mutlu oldukça, daha üretken ve derslerinde daha başarılı olacaklardır" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğretmen ve öğrencilere bisikletleri teslim edildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit'te Bisikletsiz Ev Kalmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement