İzmit'te Demokrasi Nöbeti'ne Şarkıcılardan Destek 1 - Son Dakika
Güncel

İzmit'te Demokrasi Nöbeti'ne Şarkıcılardan Destek 1

İzmit\'te Demokrasi Nöbeti\'ne Şarkıcılardan Destek 1

İzmit'te Demokrasi Nöbeti'ne şarkıcılardan destekİZMİT'te, "Demokrasi Nöbeti" ne katılan şarkıcılar Doğuş, Berdan Mardini ve Nihat Doğan halka seslendi.

30.07.2016 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit'te Demokrasi Nöbeti'ne şarkıcılardan destek

İZMİT'te, "Demokrasi Nöbeti" ne katılan şarkıcılar Doğuş, Berdan Mardini ve Nihat Doğan halka seslendi. Berdan Mardini halkın darbelerle yönetilemeyeceğini belirterek, "Bütün dünyaya hiç durmadan büyük bir demokrasi dersi veriyorsunuz" dedi.

Darbe girişiminin ardından İzmit Perşembe Pazarı alanında "Demokrasi Nöbeti" her gece binlerce kişinin katılımıyla devam ediyor. İzmit Belediyesi'nin düzenlediği geceye şarkıcılar Doğuş, Berdan Mardini, Nihat Doğan ve radyocular Afrikalı Ali, Hopdedik Ayhan ve Gezegen Mehmet katıldı. Programda halka seslenen Doğuş, FETÖ'ye tepki göstererek, "Kötü anlar yaşadık ama şu güzelliğe dünya baksın. Hepinizden Allah razı olsun. Ben ve ailem çocuklarım sizlerin sayesinde bu dünyada yaşamaya devam edeceğiz. Kendini bilmez köpekler, köpeklere hakaret etmeyelim, bütün köpek dostlarımdan özür diliyorum, insanları ziyan etmeye çalışan şerefsiz, sen İzmit'te bir mahalleyi bile alamazsın, kaldı ki Türkiye'yi alacaksın. Her birinizi Allah'a havale ediyorum. İnşallah orada gereken cezanın fazlasını göreceksiniz. Bizler insan olarak üç beş günah yapmış olabiliriz, ama onlar 80 milyonun vebalini çekecekler" dedi.

Berdan Mardini demokrasi için halkın tankların önüne atladığını belirterek, "Demokrasi diye bağırıyoruz, çünkü bu halkın darbelerle yönetilecek hiçbir hali yok. Her halde dünyada böyle bir halk yok ki bir tank geçerken önüne atlasın, o tank geçsin sonra kalksın yine öbür tankın altına yatsın. Bu demokrasi sınavını hep beraber Allah'ın izni ile geçiyoruz. Bütün dünyaya hiç durmadan büyük bir demokrasi dersi veriyorsunuz. Bizim çoluk çocuk ailece artık seçilmiş bir hükümetten başka bir askeri darbe veya başka birşeyi kaldıracak takatimiz kalmadı. Şunu unutmasınlar ki büyüyen ve gelişen Türkiye idealine hiç kimse engel olamayacak. Söz konusu vatan ve bayrak ise Çanakkale'de ki gibi Türk'ü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevisi gibi hep beraber bu vatanı korumalıyız" dedi. Berdan Mardini darbe girişiminin ardından bestelediği şarkıyı seslendirdi.

Sahneye coşku ile çıkan Nihat Doğan ise, "Ey Fetö denen alçak, ey imam kılığında ki alçak, ona Fethullah demek zoruma gidiyor. Sakın ona Fethullah demeyin olsa olsa Fethulşeytandır, hem Fethulşeytandır, hem de hizbulşeytandır" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İzmit'te Demokrasi Nöbeti'ne Şarkıcılardan Destek 1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement