İzmit'te Eski Binaların Yıkımı Sürüyor - Son Dakika
Yerel

İzmit'te Eski Binaların Yıkımı Sürüyor

İzmit\'te Eski Binaların Yıkımı Sürüyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yıkım çalışmalarına başlanan Eski Sağlık İl Müdürlüğü binasının ilk kepçesini vurdu.

27.07.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, yıkım çalışmalarına başlanan Eski Sağlık İl Müdürlüğü binasının ilk kepçesini vurdu.

İzmit Belediyesi'nin 2. etap projesi içinde yer alan Kültür Tepesi'ndeki eski Sağlık İl Müdürlüğü binasının yıkımına başlandı. Binanın yıkımında ilk kepçeyi İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan vurdu. Yıkım çalışmalarının ardından konuşan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Bir yandan ülkemizde hainlere karşı mücadele devam ederken bir yandan da belediyecilik hizmetlerimize devam ediyoruz. Bugünler elbet geçecek ve Türkiye kim ne derse desin, isterse dünya yerinden oynasın 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine mutlaka ulaşacaktır. Bugün burada 2 yıldan beri adım adım takip ettiğimiz bir projenin önemli bir dönemine tanıklık ediyoruz" dedi.

Paralelcilerin projeleri engellemeye çalıştığını ifade eden Doğan, "Belki de bu projenin hayata geçirilmesinin uzamasında paralel yapının da rolü var. Çünkü işlerimizi çaktırmadan engelliyorlardı. Ama bugün çok şükür bu güzel projeyi uygulamak için önemli bir adımı daha atıyoruz" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit'te Eski Binaların Yıkımı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement