İzmit, Turizmle Sıçrama Yapacak - Son Dakika
Yerel

İzmit, Turizmle Sıçrama Yapacak

İzmit, Turizmle Sıçrama Yapacak

Kocaeli Büro Memur-Sen 1. Nolu Şube Başkanı Ömer Türk ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı ziyaret ettiler.

06.07.2014 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büro Memur-Sen 1. Nolu Şube Başkanı Ömer Türk ve yönetim kurulu üyeleri, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret ettiler.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Kocaeli Büro Memur-Sen 1. Nolu Şube Başkanı Ömer Türk, "Belediye Başkanlığınız hepimiz için hayırlı olsun. Allah görevinizde yar ve yardımcınız olsun. Kentimizin daha yaşanabilir ve güzel olması için bizlere bir görev düşerse her zaman hazırız. Geçen 5 yılda yapılan güzel hizmetlerin bu dönemde de devam edeceğine inanıyoruz" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da ziyaret için konuklarına teşekkür ederek, "Bizler, kentimiz için şehrin bütün dinamikleri ve kuruluşları ile birlikte hareket etme gayretinde oluyoruz. En güçlü sivil toplum örgütü olan sendikalarımızın fikirleri ve bakış açıları bizim için çok önemlidir ve bundan da istifade ediyoruz. İzmit'imizi seviyoruz. İnşallah çocuklarımız ve torunlarımız daha güzel bir İzmit'te yaşayacak. Bu dönem, geçen dönem alt yapısını oluşturduğumuz turizm alanında büyük bir sıçrama gerçekleştireceğiz. İzmit, artık sadece sanayi şehri olarak anılmakla kalmayıp, turizm alanında Türkiye'de ve dünyada tanınır hale gelecek. Bu sıçrayış ve gelişmeden hepimiz istifade edeceğiz. Turizm sayesinde şehrin popülaritesi artacak, Turist, hangi turizm alanı için şehrimize gelirse gelsin, birçok sektörde hareketlenmeler olacak. Bu hareketlenmeler şehrin refahına ve ekonomisine çok önemli katkı sağlayacak. Bu nedenle yeni dönemde çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. Geçen dönem yaptığımız tarihi yapıların restorasyonlarını arttırarak devam ettiriyoruz. Özellikle Roma, Bizans ve Osmanlı dönemine ait eserlerin restorasyonuna ağırlık veriyoruz. İzmit bir tarih turizmi şehri olacak" şeklinde konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit, Turizmle Sıçrama Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement