İznik Balgöç Aileleri İftarda Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

İznik Balgöç Aileleri İftarda Buluşturdu

İznik Balgöç Aileleri İftarda Buluşturdu

İznik BAL-GÖÇ Şubesinin düzenlediği geleneksel İftar yemeği İznik Zeytin Kooperatifi düğün salonunda yoğun katılımla gerçekleşti.

30.06.2016 11:30  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik Bal-Göç Şube Başkanı Serkan Acar ve yönetim kurulu üyeleri iftara katılan misafirleri kapıda karşıladılar. İftar Menüsündeki zenginlik gözlerden kaçmazken, İftar yemeği Organizasyonu Bal-Göç ailesi ve misafirlerden tarafından takdirle karşılandı.

Gerçekleşen iftar yemeğine İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan, Belediye Başkanı Osman Sargın, BAL-GÖÇ Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Marmara Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, İlce Emniyet Müdürü Hasan Tolga Sanlı, İlçe Mili Eğitim Müdürü Mevlüt Semerci, Öğretmenevi Müdürü İsmail Aktaş, İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Ak Parti İlçe Başkanı Mahmut Tamer Hersek ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Ayan Özer, İznik Esnaflar Odası Başkanı Kadir Akçaalan, İznik Marmarabilirik Kooperatif yönetimi, Kamu Kurumları Temsilcileri, Sivil Topum Örgütü Başkanları, İznik Bal-Göç üyeleri ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İznik Bal-Göç Şube Başkanı Serkan Acar iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında "İznik Bal-göç Derneği olarak her yıl olduğu gibi bu yılda tertip ettiğimiz iftar yemeğimize hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Sözlerime başlamadan önce dün akşam İstanbul'da meydana gelen terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve bu vatan uğruna canlarını seve seve veren aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.

Kaygıların ve sıkıntıların yerini, sevgi, saygı ve hoşgörüye bıraktığı, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların canlandığı bolluğun ve bereketin eksik olmadığı, birliğin, dayanışmanın, hoşgörünün arttığı bir Ramazan ayında sizlerle böyle güzel iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Öncelikle tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri yüce mevlam kabul etsin. Çok şükür yaratana ki bu senede bizleri ramazana erdirdi ve hep beraber bir aradayız.Bir olmak, birlikte olmak, birlikte düşünmek, birlikte heyecanlanmak,birlikte yorulmak ,birlikte üzülmek ve birlikte sevinmek toplumları ayakta tutan faktörlerdir.

Bu vesileyle birliğimizi, beraberliğimizi ve kaynaşmamıza vesile olan bu iftar soframıza katkılarından dolayı Başta Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Recep Altepe'ye ,İznik Belediye Başkanımız Sayın Osman Sargın'a ve Burfaş Ailesine, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hidamet Asa'ya ve İznik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Sayın Ergün Sürücü ve Yönetim Kurulu üyelerine şahsım, yönetim kurulum ve denetim kurulum adına teşekkür ediyor. Allah nice ramazanlara sağlık huzur ve barış içerisinde ulaşmamızı nasip eylesin. Şimdiden önümüzde ki günlerde idrak edeciğimiz Kadir Gecenizi ve Ramazan bayramınızı kutlar, bayramın tüm insanlığa sağlık sıhhat barış ve huzur getirmesini yüce mevladan niyaz ederim. Allaha emanet olun" dedi.

BAL-GÖÇ Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan, iftardan sonra yaptığı konuşmada, yardımlaşma ve hoşgörü ayı olan ramazanda yaşanan bu güzelliklerin diğer 11 aya da örnek olmasını temenni ettiklerini belirtti. Hiçbir gücün birliklerini bozamayacağını söyleyen Özkan, "Ülkemizde ve İstanbul'da meydana gelen terör saldırılarını lanetliyoruz. Gerekçesi ne olursa olsun terör eylemlerini tasvip etmemiz mümkün değil. Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Çanakkale şehitlerimiz ve bugüne kadar bu ülkenin birliği ve beraberliği için kanını döken tüm güvenlik kuvvetlerimizi, askerlerimize, polislerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz." dedi.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan yaptığı konuşma da"Ülkemizde ve İstanbul'da yaşanan terör saldırılarını lanetliyorum. Türk Milletinin Birlik ve Beraberlik içerisinde bugünleri atlatacaktır. Şimdi bir ve beraber olma zamanıdır. Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan'ın son günlerine yaklaşmış bulunuyoruz. Allah bizleri Ramazan ayının feyzinden, bereketinden en güzel şekilde istifade eden kullarından eylesin. Ramazan ayı sosyal olarak paylaşmanın zirveye çıktığı bir aydır. Sevgili dostlar, hepinizin Mübarek Ramazan ayını kutluyorum. Huzur ve mutluluk içerisinde bir bayram geçirmeniz temennisi ile Ramazan Bayramınızı kutluyor, hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum" dedi.

İftar sonrasında İlçe Müftüsü Bardakçı'nın yaptığı yemek duasının ardından davetli ve misafirler yönetim tarafından kapıda uğurlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İznik Balgöç Aileleri İftarda Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement