İznik Belediyesi'ni 6 Ay İtalya'da Temsil Edecek - Son Dakika
Güncel

İznik Belediyesi'ni 6 Ay İtalya'da Temsil Edecek

İznik Belediyesi\'ni 6 Ay İtalya\'da Temsil Edecek

6 aylık projeye katılacak olan İznik Belediyesi Personeli Samet Şimşek destek ve katkılarından dolayı İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'a teşekkür ederek veda etti.

05.09.2014 14:16  Güncelleme: 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Valiliği İl Kültür Turizm Tanıtma Birliği'nin hazırladığı projelerinden biri olan ve hibe almaya hak kazanan First EVS isimli projeye Bursa'yı temsilen Valilik ve İznik Belediyesi tarafından Samet Şimşek seçilmişti. 6 ay süre ile İtalya'nın Sicilya şehrinde kalacak olan İznik Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Personeli Samet Şimşek bu süre zarfında ülkesini, Bursa'yı ve İznik'i en iyi şekilde temsil ederek Sicilyada ki Arci- Strauss isimli kurumda sosyal faaliyetlerde bulunacak.

Belediye Başkanı Osman Sargın "Belediyemiz Basın Yayın Birimi Personelimiz ve İznik Kent Konseyi Gençlik Meclisi Yürütme Kurulu Üyesi Genç Kardeşimiz Samet Şimşek'i EVS programı ile 6 aylığına İtalya Sicilya'ya göndermenin gururunu yaşıyoruz. Samet kardeşim bu program ile hem kültürler arası bir diyalog yaşayacak hem de İngilizce ve İtalyanca gelişimini sağlayacak. Kendisinin Belediyemizi ve İznik'i en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphem yok. İnşallah yeni dönemde Avrupa Birliği projeleri ile bir çok İznikli genci Avrupa'ya göndererek kişisel gelişimlerine katkıda bulunacağız" dedi.

Veda ziyaretinde açıklama yapan Samet Şimşek "İtalya da katılacak olduğun proje sebebiyle mutlu olmamın yanında, 6 ay süre ile ilçemden, işimden, sevdiklerimden ve ailemden ayrı kalacağım için bir o kadar da hüzünlüyüm. Projenin başlangıç aşamasında katılımcı seçim aşamasında ve ilerleyen süreçlerinde benimle olan desteklerini esirgemeyen başta Bursa Valimiz Sayın Münir Karaloğlu'na, Bursa Vali Yardımcımız Sayın Samet Ercoşkuna, İznik Belediye Başkanımız Sayın Osman Sargın'a Belediye Başkan Danışmanımız Sayın Engin Semerciye, Proje Koordinatörümüz Sayın Arzu Kırayoğlu'na Turizm Tanıtma Birliği Personeline ve İznik Belediyesi Personellerine çok teşekkür ediyorum. Bizlere sağlamış oldukları bu imkânların ilçemize, çalıştığımız kurumumuza daha kaliteli hizmet ederek yeni fikirler sunmamız açısından önemli olduğunu düşünüyorum" dedi. Proje kapsamında Samet Şimşek 5 Eylül 2014 tarihinde saat;06.15'te arkadaşları tarafından Atatürk Havalimanından İtalya'ya uğurlandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İznik Belediyesi'ni 6 Ay İtalya'da Temsil Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement