İznik Cadde ve Sokakları İlmek İlmek İşleniyor - Son Dakika
Güncel

İznik Cadde ve Sokakları İlmek İlmek İşleniyor

İznik Cadde ve Sokakları İlmek İlmek İşleniyor

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Cadde ve Sokak Çalışmalarını Yerinde İnceleyerek, Çalışmaların Hızlandırılması Talimatı Verdi.

29.08.2016 15:50  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atatürk Caddesi Yenişehir Kapıdan başlayan yol ve kaldırım çalışmaların Kurban Bayramı öncesine kadar bitirilmesi talimatını veren Başkan Sargın ardından Beyler Mahallesinde İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerin kilitli parke çalışmalarını denetledi.

Başkan Sargın Kaldırıma Kazık Çaktı

Atatürk caddesinde çalışmaları kontrol eden başkan Sargın kaldırım ipini çakarak çalışmaların hızlanması talimatını verdi.

Cadde ve Sokak Çalışmalarını Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Öner Erim ve Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ile birlikte gezen Belediye Başkanı Osman Sargın yaptığı açıklama da "Altyapısı biten cadde ve sokaklarımızı işçilerimiz 5 koldan çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Atatürk Caddesi Yol ve Kaldırım çalışmaların bitirilmesi için BUSKİ ve diğer kurumlar kendilerine ait çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Rögar kapakları yol seviyesine çekilerek engeller aşılıyor. Düzenlemelerin ardından Atatürk caddesine asfaltlama yapılacağını belirtti. İlçemizdeki çalışmalara her zaman destek veren Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. Ardından Başkan Sargın esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İznik Cadde ve Sokakları İlmek İlmek İşleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement