İznik Gençleri İftarda Bir ve Beraber Oldu - Son Dakika
Güncel

İznik Gençleri İftarda Bir ve Beraber Oldu

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İznik Gençliğini Gençlik İftarında buluşturdu.

28.06.2016 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik Belediyesinin destekleri, TÜGVA İznik Temsilciliği, İznik Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Ak Parti Gençlik Kollarının koordinasyonları ile İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde İznik Gençleri İftarda bir ve beraber oldu.

İznik için Varız, Biriz Beraberiz Bir Aradayız projesi kapsamında yüzlerce İznik gençliği iftarda buluştu. İznik Belediyesi İzzet Peşte Su Sporları Kamp ve Eğitim Merkezinde düzenlenen İftara İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ve Eşi Hacer Sargın, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, Belediye Meclis Üyeleri Raşit Alptekin, Necmettin Çömez, Süleyman Candar, Öner Erim, TÜGVA Bursa Başkan Yardımcısı Bilal Eğitürk, TÜGVA İznik Başkanı Engin Semerci, İznik Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilal Sargın, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Faruk Demircan, İznikli Milli Güreşçimiz Enes Uslu ve yüzlerce İznikli genç katıldı.

Türkiye ve İlçemiz İçin Birlik ve Beraberlik mesajları ile konuşmalarını yapan TÜGVA İznik Temsilcisi Semerci, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Demircan, İznik Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilal Sargın yaptıkları konuşmalarında"Öncelikle bu İftar organizasyonun yapılmasına destek veren Belediye Başkanı Osman Sargın'a teşekkür ediyoruz. İznik için Varız, Biriz Beraberiz Bir Aradayız sloganı ile yola çıktık. Ülkemizin ve ilçemizin geleceği siz değerli gençlerin elindedir. Hedefe ulaşmak için var gücümüzle çalışmalıyız" dediler.

Medeniyetler Başkenti İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Gençlik iftarında yaptığı konuşma da" Çok değerli gençler hepinizi en kalbi duygularım ile selamlıyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum . Değerli gençler Allah bu birliğimizi bu beraberliğimizi hep daim etsin. Kalplerinizdeki aşk, gözlerinizdeki bu ışıltı hiç dinmesin. Cenabı Hak aramıza ayrılık, gaflet, fitne, fesatlık sokmak isteyenlere fırsat vermesin. İşte bu gün İznik'in gençleri burada, bu gençler yapılması gereken her şeyi Allah'ın izni ile gerçekleştirecektir. Bu gençler mazinin mirasçıları, geleceğin mimarları, geleceğin liderleri olacaklar inşallah. İşte böyle bir gençlikle birlikte çalışmanın mutluluğu gururu elbette ki hepimize yeter. Ben inanıyorum ki bu gençlik birlik ve beraberlik içerisinde olduğu müddetçe o üç harfli terör örgütü hiçbir zaman başarıya ulaşamayacaktır. Çünkü sizler geleceği o kadar güzel imar edeceksiniz ki onlar istedikleri emellerine hiçbir zaman asla ulaşamayacaklardır. Bu birlik ve beraberliğimizi onların ekmiş olduğu fitne tohumları bozamayacaktır. Ben buradan bir kez daha bu ülkeyi bölmek parçalamak isteyen, terör örgütüne yataklık eden, o üç harflik terör örgütünü destekleyen siyasi partileri siz gençlerin huzurunda şiddetle kınıyorum. Allah onlara fırsat vermesin diyorum. Arif Nihat Asya ne diyor"Elde sensin, dilde sen, gönüldesin baştasın" Ey gençler siz İstanbul'u fed eden Fatih'lerin yaşındasınız. İşte bu gençlik yeter ki birlik olsun. Hiçbir güç bu gençlerin karşısında duramaz. İznik'teki gençler bir olmuş, iri olmuş bu gün bu programı doldurmuşlar ben onlara teşekkür ediyorum. Sevgili başkanlarım bizleri gençlerle bir arada buluşturduğunuz sizlere şükranlarımı sunuyorum. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin. Herkesin Kadir gecesini ve Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

İznik için Varız, Biriz Beraberiz Bir Aradayız iftarı Kuran-ı Kerim tilavetinin okunması ile başlarken, İlahi grubu ve semazenler gösterilerini sunduktan sonra Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Şube Müdürlüğüne bağlı şehir tiyatrosunca "her yerde tiyatro her yer tiyatro" projesi kapsamında " Aslan Bey'in Kerimesi" oyunu sergilendi. Başkan Sargın Tiyatro ekibine günün anısına çeşitli hediyeler sundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İznik Gençleri İftarda Bir ve Beraber Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement