İznik SGM Müdürü Kemal Akyol Başkan Sargın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

İznik SGM Müdürü Kemal Akyol Başkan Sargın'ı Ziyaret Etti

İznik SGM Müdürü Kemal Akyol Başkan Sargın\'ı Ziyaret Etti

İznik Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Kemal Akyol ilk ziyaretini İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'a gerçekleştirdi.

08.02.2016 13:42  Güncelleme: 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü olarak görev yapan Kemal Akyol İznik Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü olarak 5 Şubat 2016 Tarihinde görevine başladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın" Medeniyetler Başkenti İznik'e hoşgeldiniz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun" dedi. İznik Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Kemal Akyol, Belediye Başkanı Osman Sargın ile İznik'teki çalışma alanları hususlarında fikir alışverişinde bulundular.

Erzurum İli Oltu İlçesinde 22.09.1979 tarihinde doğdu. İlk, Orta öğrenimini bu ilçede, Lise öğrenimini ise Erzurum İmam Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra 1998 yılında Burdur MYO Elektronik programından, 2001 yılında ise Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetiminden mezun oldu.

2001 yılında SSK Bursa Sigorta İl Müdürlüğü'nde Memur olarak göreve başladı. Daha sonra sırası ile Bursa Sosyal Güvenlik İl Müdürülüğü'nde Kontrol Memuru,Sosyal Güvenlik Denetmeni, Gürsu Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü görevlerinde bulundu. 05.02.2016 tarihinde İznik Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü olarak atandı.

İşletme alanında tamamlamış olduğu Yüksek Lisans programını tamamlamış olan Kemal Akyol evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İznik SGM Müdürü Kemal Akyol Başkan Sargın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement