İznik?teki Çini Festivalindeki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

İznik?teki Çini Festivalindeki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

İznik?teki Çini Festivalindeki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında

Bursa'nın İznik İlçesi'nde düzenlenen 'Çini Festivali'nde stantta bulunan iki çini ustası kadının çantası, iki kadınla birlikte gelen bir erkek çocuk tarafından çalındı.

22.05.2016 17:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İznik İlçesi'nde düzenlenen 'Çini Festivali'nde stantta bulunan iki çini ustası kadının çantası, iki kadınla birlikte gelen bir erkek çocuk tarafından çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası ile görüntülendi. Çini Festivali dolayısıyla stant açan Emine S. ve Türkan A.?nın sandalyeye bıraktıkları çantaları, iki kadın ile birlikte gelen bir erkek çocuk tarafından çalındı. Çantalarının çalındığını fark eden Emine S. ve Türkan A. polise haber verdi. Sevk edilen ekipler, parmak izi çalışması yaptı ve güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Görüntülerde iki kadınla birlikte gelen çocuğun sandalyelerdeki çantaları aldıktan sonra uzaklaşması görülüyor.

Emine S.'ye ait çantada 1500 lira ve kredi kartlarının bulunduğu, Türkan S.'nin ise, parasını 2 saat önce bankaya yatırdığı, çantasında sadece kredi kartlarının olduğu öğrenildi. Polis çantaları çalan çocuk ve birlikte geldiği kadınları arıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İznik?teki Çini Festivalindeki Hırsızlık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement