İznikli Genç Dünya Şampiyonu Enes İçin Tören - Son Dakika
Güncel

İznikli Genç Dünya Şampiyonu Enes İçin Tören

İznikli Genç Dünya Şampiyonu Enes İçin Tören

İznikli genç dünya şampiyonu Enes için törenİznik(Bursa),(DHA)Fransa'nın Macon şehrinde 30 Ağustos-4 Eylül'de düzenlenen Serbest Güreş Gençler Dünya Şampiyonası'nda 66 kiloda şampiyon olan Enes Uslu, Avrupa ve dünya şampiyonluğundan sonra şimdiki hedefim olimpiyat şampiyonluğu dedi.

07.09.2016 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznikli genç dünya şampiyonu Enes için tören

İznik(Bursa),(DHA)

Fransa'nın Macon şehrinde 30 Ağustos-4 Eylül'de düzenlenen Serbest Güreş Gençler Dünya Şampiyonası'nda 66 kiloda şampiyon olan Enes Uslu, Avrupa ve dünya şampiyonluğundan sonra şimdiki hedefim olimpiyat şampiyonluğu dedi.

İznik Milli İrade Meydanı'nda düzenlenen törende Enes Uslu'ya altın takıldı. İzniklilere yaptığı konuşmada şampiyonluğu 15 Temmuz Şehit ve Şehit ailelerine armağan ettiğini söyleyen 20 yaşındaki Enes Uslu, şöyle dedi Dualarını eksik etmeyen anne ve babamla güreşten kopma noktasına geldiğimde beni kararımdan vazgeçiren Orhan Yavaş ağabeyime teşekkür ederim. 4 maçı da geriden gelerek kazandım. Maç gitti, derken son 10 saniyede kazandım. 2020 Tokyo Olimpiyatları'nda da altın madalya alırsam en büyük hedefime ulaşmış olacağım.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İznikli Genç Dünya Şampiyonu Enes İçin Tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement