İznikli Gençlerden BKK Gençlik Meclisi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

İznikli Gençlerden BKK Gençlik Meclisi'ne Ziyaret

İznikli Gençlerden BKK Gençlik Meclisi\'ne Ziyaret

İznik Gençlik Meclisi'nin, yeni başkanı Enes Sert ve yürütme kurulu üyeleri, BKK Gençlik Meclisi'ni ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

20.10.2014 11:30  Güncelleme: 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Kent Konseyi (BKK) Gençlik Meclisi üyeleri, İznik Gençlik Meclisi'nde (İGEM) göreve yeni seçilen yürütme kurulu üyelerini ağırladı.

İznik Gençlik Meclisi'nin (İGEM) yeni Başkanı Enes Sert ve yürütme kurulu üyeleri, BKK Gençlik Meclisi'ni ziyaret etti. Gençlik meclislerinin üyelerini tanıştırmak ve iletişimi sağlamak amacıyla düzenlenen ziyaret, samimi ortamda yapıldı. Gençlik Meclisi yürütme kurulu üyeleri Buse Kumbara, Erdi Kaçak ve Ahmet Can Üneş tarafından BKK'nin ve Gençlik Meclisi'nin yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi verildi. Fikir alışverişinde de bulunan gençler, gençlerin ve şehrin yararına ortak çalışmalar yapabileceklerini dile getirdi.

BKK Başkanı Semih Pala, gençlik meclisleri arasındaki bu tür toplantıları önemsediklerini ifade etti. Tüm ilçelerin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanmasının ardından Bursa Kent Konseyi'nin ve Gençlik Meclisi'nin de sorumluluk alanlarının genişlediğini anlatan Pala, ilçelerdeki gençlerle artık sık buluşacaklarını söyledi. 4 Meclis, 30 çalışma grubu ve yüzlerce gönüllüsüyle yılda ortalama 1500 faaliyet yapan Bursa Kent Konseyi'nin Türkiye'nin en büyük ve en aktif kent konseyi olduğunu belirten Pala, BKK Gençlik Meclisi'nin de bu çizgide önemli projelere imza attığını kaydetti. Gençlerle her zaman gurur duyduklarını ve çalışmalarına destek olduklarını belirten Pala, "Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesi için düşünen ve çözüm üreten gençlere ihtiyacımız var. Gençlerin düşünceleri artık topluma öneri olarak sunuluyor. Bizler gençlere kendi görüşlerimizi dayatmayız. Torna tezgahından çıkmış tek tip gençlikte istemiyoruz. Farklı görüşlerin dile getirilmesini istiyoruz. Uygun yerlerde çekinmeden, karşınızdakilere saygı göstererek konuşun. Gençlik Meclisleri toplum için fikir üretmeli. Farklı dünya görüşleriniz olsa bile oturduğunuz zaman birbirinizi dinleyin. Gençlik bir güçtür, ancak kontrolsüz de olmaması gerekir. Güçlü olmayı değil, etkili olmayı amaçlayın" dedi.

Her yıl gençlere yönelik büyük toplantılar düzenlediklerini, önemli isimleri gençlerle buluşturduklarını anlatan Pala, gençlerle mikrofon vererek tek tek konuşturup kendilerini ifade etme imkanı verdiklerini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İznikli Gençlerden BKK Gençlik Meclisi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement