İznikli Mustafa Uğur Bursaspor Alt Yapısında - Son Dakika
Spor

İznikli Mustafa Uğur Bursaspor Alt Yapısında

İznikli Mustafa Uğur Bursaspor Alt Yapısında

Bursa Spor Akademisi Gelişim Ligleri Sorumlusu Yılmaz Burul ile İznikspor Genel Koordinatörü Metin Şahin Belediye Başkanı Osman Sargın'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

05.09.2014 11:41  Güncelleme: 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İznik Spor Genel Koordinatörü Metin Şahin ziyarette yaptığı konuşmasında "İznik spor Altyapısında oynayan 1999 doğumlu Mustafa Uğur, Bursa spor altyapısına transfer oldu. Geçtiğimiz 5 yıl önce yine İznikspor altyapısından yetişen, 1997 doğumlu Furkan Emre Ünver U19 Bursa Spor takımında futbol oynarken şimdi Milli Takım oyuncusu olarak sahalarda top koşturuyor. Bu başarılar İznikspor'un ve İznik'in başarısı. Gençlerimizi tebrik ediyor, başarıların ve başarılarımızın devamını diliyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Osman Sargın'a ve İznikspor Başkanımız Sayın Mehmet Hıştıroğlu'na spora ve sporcuya sağladıkları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette konuşan Başkan Sargın "İznikli yavrularımızın sprotif anlamda gelişmelerine katkı sağlayacak ve İzniksporumuzu yükseklere taşıyacak her türlü işe destek vermeye hazırız. Gençlerimizin sportif başarıları ailelerini olduğu kadar bizleri de mutlu etmekte. Bu bağlamda gençlerimizi tebrik ediyorum. Ziyaretlerinden dolayı Yılmaz Beye ve Metin Hocamıza teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor İznikli Mustafa Uğur Bursaspor Alt Yapısında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement