İzol'den Sözde 'Soykırım' Kararına Sert Tepki - Son Dakika
Yerel

İzol'den Sözde 'Soykırım' Kararına Sert Tepki

İzol\'den Sözde \'Soykırım\' Kararına Sert Tepki

İzol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan İzol, Almanya Federal Parlamentosu’nun 1915 olaylarını ’soykırım’ olarak tanımasına "Almanya’nın aldığı bu kararın arkasında pek çok plan ve program yatıyor" diyerek sert tepki gösterdi.

08.06.2016 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan İzol, Almanya Federal Parlamentosu'nun 1915 olaylarını 'soykırım' olarak tanımasına "Almanya'nın aldığı bu kararın arkasında pek çok plan ve program yatıyor" diyerek sert tepki gösterdi.

Alman Parlamentosu'nun aldığı sözde 'soykırım' kararını kınadıklarını belirten İzol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan İzol, "Almanya'nın aldığı bu kararın arkasında pek çok plan ve program yatıyor. Almanya Türkiye'ye her zaman müttefik gibi göründü ama Türkiye'den Almanya'ya giden bütün ilticacıları kabul etti. Eğer Almanya, Türkiye'nin Ermenilere soykırım yaptığını iddia ediyorsa kendilerinin Yahudilere uyguladığı soykırımı, Amerikalıların siyahilere yaptığı soykırımı kabul etsinler. Doğu Türkistan'da yapılan soykırımları dile getirsinler ve kabul etsinler. İsrail'in Filistin halkına yaptığı soykırımı kabul etsinler. Ondan sonra Ermeni sorununa gelsinler. Almanya bizim hiçbir zaman dostumuz olmadı. Müslüman'ın Müslüman'dan başka dostu yoktur. Bunların korkuları tamamen Müslümanların bir araya gelmesidir. Eğer biz bu birlik ve beraberliği sağlayamazsak her zaman parçalanmaya mahkum oluruz. Osmanlı'nın torunları bu ülkede hala yaşıyor ve bu ülke için canlarını vermeye hazırlar. Bu nedenle Türkiye kolay kolay yem olacak bir ülke değil. Kimse Türkiye'yi kolay lokma zannetmesin ve ülkemiz üzerinden oyun oynamasın. Vatanımızın bütünlüğü için her türlü mücadeleyi vermeye hazırız. Sonuç olarak Almanya'nın almış olduğu bu kararı kınıyoruz" dedi.

"OSMANLI KÜLLİYESİ, FATİHLER, KANUNİLER YETİŞTİRECEK"

İstanbul Sancaktepe'de Uluslararası Osmanlı Külliyesi ve Medreseleri yaptıklarını ifade eden Ramazan İzol şunları söyledi: "Amacımız orada Fatih Sultan Mehmet Hanları, Yavuz Sultan Selimleri, Kanuni Sultan Süleymanları yetiştirmek. Her Müslüman'ın kalbinde bir mücevher vardır. Önemli olan o mücevheri açığa çıkarabilmektir. Bundan sonraki nesillere önemli eserler bırakmak istiyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzol'den Sözde 'Soykırım' Kararına Sert Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement