İZSU, Şebeke Yenileme Çalışmalarına Ara Vermiyor - Son Dakika
Güncel

İZSU, Şebeke Yenileme Çalışmalarına Ara Vermiyor

İZSU, Şebeke Yenileme Çalışmalarına Ara Vermiyor

Su kayıp ve kaçaklarıyla mücadelede içme suyu şebekelerini yenileyerek önemli başarı kaydeden İZSU Genel Müdürlüğü, şebeke yenileme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

21.07.2014 09:21  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

40 yıllık şebekeler yenilenecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Urla'nın Gülbahçe, Balıklıova ve Özbek mahalleri ile Seferihisar'ın Ulamış ve Düzce mahallelerinin içme suyu alt yapısını baştan sona yenileyecek.

İZSU son olarak Urla'nın Gülbahçe, Balıklıova, Özbek mahalleleri ile Seferihisar'ın Düzce ve Ulamış mahallelerindeki 35 – 40 yıllık eski şebekeleri yenileme kararı aldı. Önümüzdeki günlerde çıkacak yapım ihalesi kapsamında İZSU, Gülbahçe, Özbek ve Balıklıova'da 54, Seferihisar Ulamış ve Düzce'de 22 kilometre olmak üzere 76 kilometrelik içme suyu şebekesi döşeyecek.

Özbek Mahallesi'nin Eğriliman bölgesinde daha önce içme suyu şebeke yenileme çalışması yaptıklarını hatırlatan İZSU Genel Müdürlüğü yetkilileri, "1970'li yıllarda döşenen, eskiyen içme suyu şebekesi nedeniyle sık sık arızaların ve su kesintilerinin yaşandığı Gülbahçe Mahallesi'nde geçtiğimiz yıl 18 kilometre uzunluğunda şebeke ve 3 kilometre uzunluğunda da iletim hattı yenilemiştik. Karayolları'na ait alanlarda 17 kilometrelik bölüm kalmıştı. Şimdi onu yapacağız. İhale sürecinin tamamlanmasının ardından imalatlarımız 7 ayda tamamlanacak" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İZSU, Şebeke Yenileme Çalışmalarına Ara Vermiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement