İztuzu Plajı'nın Özel Bir Şirkete Verildiği İddiası - Son Dakika
Yerel

İztuzu Plajı'nın Özel Bir Şirkete Verildiği İddiası

İztuzu Plajı\'nın Özel Bir Şirkete Verildiği İddiası

Ortaca Belediye Başkanı Karaçelik: "Muğla Valisi Amir Çiçek'in İztuzu Plajı ile ilgili yaptığı açıklamadaki 'yasalara ve yargı kararlarına aykırı hiçbir uygulamaya müsaade edilmeyecektir' sözü bizim için gerçekten çok önemli"

11.12.2014 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, Muğla Valisi Amir Çiçek'in İztuzu Plajı ile ilgi yaptığı açıklamadaki, "Yasalara ve yargı kararlarına aykırı hiçbir uygulamaya müsaade edilmeyecektir" sözünün kendileri için çok önemli olduğunu bildirdi.

Karaçelik, yaptığı yazılı açıklamada, İztuzu Plajı ile ilgili süreçte yasalara saygılı olmaya gayret gösterdiklerini ifade etti. Süreçle ilgili Vali Amir Çiçek'e "yanlış bilgi verildiğini" savunan Karaçelik, valilik tarafından yapılan basın açıklamasında, İztuzu ihalesinde Ortaca Belediyesinden yazılı bir teklif istenildiğinden bahsedildiğini vurguladı.

Ortaca Belediyesinden İztuzu ihalesi için böyle bir yazılı teklif istenmediğini iddia eden Karaçelik, açıklamasına şöyle devam etti:

"İstenseydi de Ortaca Belediyesi olarak mutlaka yazılı teklif verirdik. Bu konuda da sayın valimizin yanıltıldığını düşünüyorum. İztuzu Plajı sürecinde olmayan bir ihale süreci işlemiştir. Yöntemi belirli olmayan bir şirkete verilmiştir. Buna da yargı 'Dur' demiştir. Bizim ihaleye katılmamız ve bu konuda teklif sunmamız için Ortaca Belediyesine yazılı veya sözlü bir talep ulaşmadı. Defalarca söyledim. Bizim DALÇEV ile bir sorunumuz yok. Sorun ihale sürecindeki hukuksuzluk. Biz bundan rahatsızız. Yasal yollardan yapılan bir ihaleye elbette kimsenin karşı çıkması söz konusu olamaz."

Vali Çiçek'e İztuzu Plajı konusundaki duyarlılığı için teşekkür eden Karaçelik, "Muğla Valisi Amir Çiçek'in İztuzu Plajı ile ilgili yaptığı açıklamadaki, 'yasalara ve yargı kararlarına aykırı hiçbir uygulamaya müsaade edilmeyecektir' sözü bizim için gerçekten çok önemli" ifadesini kullandı. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İztuzu Plajı'nın Özel Bir Şirkete Verildiği İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement