Jackson Fenerbahçe'yi Anlattı! - Son Dakika
Spor

Jackson Fenerbahçe'yi Anlattı!

Jackson Fenerbahçe\'yi Anlattı!

Fenerbahçe Ülker'in sezon ortasında kadrosuna kattığı ancak THY Euroleague'den beklenenden daha erken elenilmesi nedeniyle yollarını ayırdığı Pierre Jackson, hızlı gelişen bu veda sonrası ilk kez Fenerbahçe hakkında konuştu.

18.04.2014 11:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Ülker'in sezon ortasında büyük umutlarla transfer ettiği ve ancak bir türlü beklediği verimi alamadığı için kısa sürede yollarını ayırdığı ABD'li oyun kurucu Pierre Jackson, sarı-lacivertli takımda yaşadığı deneyimle ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.

Halen ABD'nin Las Vegas kentinde bulunan ve NBA Yaz Ligi'ne katılmak için bireysel idmanlarla hazırlıklara başlayan Jackson 11 Nisan'da karşılıklı anlaşarak ayrıldığı Fenerbahçe Ülker'deki günlerini "Hayal ettiklerimi gerçekleştiremediğim bir süreç" olarak değerlendirdi.

DLeaguedigest.com adlı internet sitesine konuşan 1.78'lik guard, "Zor günler geçiren bir takıma geldim. Benden beklentiler fazlaydı, ancak buna rağmen hiç bir zaman bana takımda belirgin bir görev verilmedi. Ben de yapmak istediklerimi sahada gösteremedim. Bu yüzden yönetim de ben de karşılıklı olarak yollarımızı ayırmak istedik. Yine de Fenerbahçe Ülker'de forma giymek benim için iyi bir deneyim oldu. Nihayetinde Avrupa'da basketbol antrenörlerinin Tanrısı ile (Zeljko Obradovic) tanışma ve çalışma şansı buldum" dedi.

Jackson, Euroleague'de 6 kez giydiği Fenerbahçe Ülker formasıyla toplam 49 dakika sahada kalırken, maç başına 3.3 sayı, 1.3 ribaunt ve 1.3 asist ortalamalarıyla oynadı. 22 yaşındaki yetenekli oyuncu en çok sayısını ise 11 ile Barcelona'ya karşı deplasmanda oynanan maçta kaydetmişti. Jackson, Beko Basketbol Ligi'nde ise sadece Torku Konya Selçuk Üniversitesi'ne karşı oynayabilmişti.

Mete Aktaş

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Jackson Fenerbahçe'yi Anlattı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement