Jakamen Çorum'da - Son Dakika
Güncel

Jakamen Çorum'da

Jakamen Çorum\'da

Dünya markası Jakamen Fabrika Satış Mağazası Çorum'da Açıldı.

09.01.2016 17:31  Güncelleme: 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum Osmancıklı işadamı Muharrem Gülmez'in sahibi olduğu ve 2014 yılından bugüne Jakamen ürünlerini imal eden Tunahan Giyim Tekstil Fabrikası, Osmancık'ın ardından Jakamen'i şimdi de Çorumlularla buluşturdu.

9 Ocak Cumartesi günü saat 12.00'de çok sayıda bürokrat ve siyasinin de katılımı ile açılışı gerçekleştirilen 2 katlı mağaza, Yeniyol Mahallesi Hamam Sokak Eğridere çarşısı No:12'de hizmet vermeye başladı.

İstanbul'da 25 yıl boyunca tekstil sektöründe faaliyet gösterdikten sonra yatırımlarını Osmancık'a ve Çorum'a taşıdıklarını ifade eden işadamı Muharrem Gülmez, hedeflerinin yatırımları daha da artırmak olduğunu belirtti.

2014 yılından itibaren Jakamen fabrika satış mağazasını da bünyesine katarak, Osmancıkta ürettiği Dünya markası ürünleri, doğrudan halka sunmaya başlayan Muharrem Gülmez, hedefleri arasında olan Çorum mağazasını tamamlayarak açılışını yoğun bir katılımın olduğu kalabalık bir kitle ile açtı. Açılışta hiçbir şeyden kaçınmayan Gülmez açılışa katılanlara yapılan çok zengin mönülü ikramlarda yok yoktu.

Çorum'da yaklaşık 1 aydır açılış çalışmaların devam ettiğini kaydeden işadamı Gülmez, "Çok güzel bir konsept hazırladık. Çorum halkı erkek giyimde A'dan Z'ye bütün ürünleri bulabilecek" dedi.

Gülmez, açılışa özel mont ve kabanda yüzde 40, diğer ürünlerde ise etiket fiyatlarından yüzde 20 indirim yaptıklarına dikkat çekti.Çorum'un ve Osmancık'ın Leblebi ve Pirinçten sonra Mont ve Kabanla da anılacağını vurgulayarak bu konuda çok iddialı olduklarını dile getirdi.

HABER:Mustafa ULUSOY


Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Jakamen Çorum'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement