Jandarma, Afişlerle Beyşehir'i Tanıtıyor - Son Dakika
Yerel

Jandarma, Afişlerle Beyşehir'i Tanıtıyor

Beyşehir Jandarma Komutanlığı, Jandarma Teşkilatı’nın 175’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yürüttüğü çalışmalarla Beyşehir’in de tanıtımına önemli katkılar sağlıyor.

12.03.2014 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyşehir Jandarma Komutanlığı, Jandarma Teşkilatı'nın 175'inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yürüttüğü çalışmalarla Beyşehir'in de tanıtımına önemli katkılar sağlıyor.

Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı, teşkilatın kuruluş yıldönümünü bu yıl hayata geçirdiği çok yönlü  çalışmalarla kutluyor. Jandarma, Beyşehir- Konya karayolu üzerinde muhtelif noktalara yerleştirdiği tanıtım panolarındaki afişlerde Beyşehir'in tarihi ve görsel güzelliklerini gözler önüne seriyor.

Bu çalışmayla yörenin tanıtım ve reklamına önemli katkılar sunan Jandarma, karayolu üzerindeki muhtelif noktalara değişik aralıklarla 6 tanıtım panosu birden yerleştirdi.

Tanıtım panolarında tarihi Eşrefoğlu Camisi, tarihi Taşköprü, Beyşehir Gölü Kızkalesi Adası, Beyşehir Gölü, Anamas Dağı Karagöl, Eflatunpınar Hitit Kutsal Anıtı ve Havuzu'nun yer aldığı afişler yer alırken, karayolu üzerinden geçen yerli ve yabancı ziyaretçiler ve turistler daha Beyşehir'e gelmeden yörenin tarihi, doğal ve kültürel zenginlikleri hakkında fikir sahibi olmaya başlıyor.

Tanıtım panolarında Jandarma tarafından, "Kanun ordusu jandarma, 1839'dan beri hizmetinizdeyiz, sizler ve huzurunuz için varız, doğayı  ve gölümüzü birlikte koruyalım' gibi toplumsal mesajlar veren  yazı ve içeriklere de yer veriliyor. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarma, Afişlerle Beyşehir'i Tanıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement