Jandarma Çiftçi Cinayetinin Peşini Bırakmıyor - Son Dakika
Güncel

Jandarma Çiftçi Cinayetinin Peşini Bırakmıyor

Jandarma Çiftçi Cinayetinin Peşini Bırakmıyor

Konya’nın Akşehir ilçesinde 2 yıl önce bir meyve bahçesinde boğularak öldürülmüş halde bulunan 13 yaşındaki Hatice Çiftçi’nin katil ya da katillerine bugüne kadar ulaşamayan Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, cinayetle ilgili araştırmalarını genişleterek belirledikleri kişilerden kan örnekleri almaya devam ediyor.

04.12.2014 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Akşehir ilçesinde 2 yıl önce bir meyve bahçesinde boğularak öldürülmüş halde bulunan 13 yaşındaki Hatice Çiftçi'nin katil ya da katillerine bugüne kadar ulaşamayan Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, cinayetle ilgili araştırmalarını genişleterek belirledikleri kişilerden kan örnekleri almaya devam ediyor.

Hatice Çiftçi'nin cinayetinden sonra jandarma ve polis ekipleri bugüne kadar çok sayıda kişinin ifadesine başvurmuş, küçük kızın tırnaklarındaki ve ipteki doku örnekleri kriminal laboratuvarına yollanmıştı. Elde edilen sonuçlarla karşılaştırılmak amacıyla Akşehir'den ve çeşitli yerlerden 400'e yakın kişiden kan örneği alınmıştı. Alınan kan örnekleri sonucunda neticeye ulaşamayan ekipler Akşehir'den ve şehir dışından yaklaşık 45 kişinin daha kan örneği alarak kriminal laboratuvarına gönderdi. Alınan örneklerle elde edilen sonuçların karşılaştırılmasının yapılacağı öğrenildi.

Akşehir'de 21 Aralık 2012 tarihinde kurs için gittiği etüt merkezinden çıktıktan sonra kaybolan 13 yaşındaki Hatice Çiftçi'nin cesedi 4 gün sonra bir meyve bahçesinde iple boğularak öldürülmüş olarak bulunmuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarma Çiftçi Cinayetinin Peşini Bırakmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement