Jandarma'dan Hayvan Sahiplerine Sahte Para Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Jandarma'dan Hayvan Sahiplerine Sahte Para Uyarısı

Başkent il Jandarma Komutanlığı ekipleri, hayvan satış ve kesim yerlerinde sahte paraya karşı denetim yaptı ve hayvan sahiplerini dolandırıcılara karşı bilgilendirerek, sahte para tespit kalemi dağıttı.

23.09.2015 16:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkent il Jandarma Komutanlığı ekipleri, hayvan satış ve kesim yerlerinde sahte paraya karşı denetim yaptı ve hayvan sahiplerini dolandırıcılara karşı bilgilendirerek, sahte para tespit kalemi dağıttı.

İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, jandarma ekipleri Mamak'ta yer alan ve Ankara'nın en büyük hayvan satış ve kesim yeri olan "Ortaköy Hayvan Satış ve Kesim Yeri"nde her yıl kurban bayramı öncesi artan sahte para olaylarına karşı denetimde bulundu.

Jandarma ekipleri dolandırıcılara karşı vatandaşları bilgilendirerek, sahte para tespit kalemi dağıttı. Alınan tedbirlerle nakit alışverişin yoğun olarak yapıldığı hayvan pazarlarında parada sahtecilik olaylarının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Jandarma Motosikletli Asayiş Timlerinin de devriyelerini artırarak, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için çalıştığı belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarma'dan Hayvan Sahiplerine Sahte Para Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement