Jandarma'dan Kaçak Kazıya Suçüstü - Son Dakika
Güncel

Jandarma'dan Kaçak Kazıya Suçüstü

Jandarma\'dan Kaçak Kazıya Suçüstü

Çorum İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri Mecitözü ilçesinde kaçak kazı yapan 3 kişi gözaltına alındı.

15.10.2014 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum İl Jandarma Alay Komutanlığı ekipleri Mecitözü ilçesinde kaçak kazı yapan 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, bir ihbarı değerlendiren Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Bayındır köyü sınırlarında kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaştı. Bölgede kaçak kazı yapan grubu takibe alan jandarma ekipleri, bir süre sonra operasyon düzenledi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alınırken, 4 iş makinesine jandarma ekiplerince el konuldu. İfadeleri alındıktan sonra haklarında yasal işlem yapılan şüpheliler adli makamlara sevk edildi.

AYNI BÖLGEDE 3. KAZI

Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu grubun aynı bölgede daha öncede iki kez kaçak kazı yaptığı bilgisine ulaşıldı. Geçtiğimiz aylarda bölgede yapılan her iki operasyonda 6 kişinin gözaltına alındığı, mahkemeye çıkarılan zanlıların adli makamlarca serbest bırakıldığı öğrenildi.

KAÇAK KAZIYLA DOĞA TAHRİBATI

Öte yandan jandarmanın kaçak kazı yapan gruba yönelik düzenlediği operasyon doğa tahribatını da ortaya çıkardı. Bölgede iş makineleri ile kazı yapan ekibin üç futbol sahası büyüklüğünde bir alanı yaklaşık 50 metre derinliğinde kazdığı belirtildi.

KOM ve İlçe Jandarma Komutanlığının düzenlediği operasyonla birlikte bölgedeki doğa tahribatının da önüne geçildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarma'dan Kaçak Kazıya Suçüstü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement