Jandarma Kredi Kartı Dolandırıcılarının İzini Sürdü - Son Dakika
Yerel

Jandarma Kredi Kartı Dolandırıcılarının İzini Sürdü

Aydın’ın Söke ilçesinde iki kişiyi kredi kartı bilgilerine ulaşarak 6 bin 500 lira dolandıran üç şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

21.10.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Söke ilçesinde iki kişiyi kredi kartı bilgilerine ulaşarak 6 bin 500 lira dolandıran üç şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre; Söke'de yaşayan N.Y. isimli şahıs, bir bankaya ait kredi kartından kendisinin haberi olmadan bin 500 TL paranın çekildiği jandarmaya ihbar etti. M.Ö'yi isimli kişiyi cep telefonundan arayan şüpheli "Denetleme kurulundan arıyorum. Size ait kredi kartından 2 bin TL para çekilmiş. Paranın iadesi için kredi kartı numaranız ve şifrenizi vermeniz gerekmektedir" şeklindeki bilgi vermesi üzerine, M.Ö. kredi kartı bilgilerini telefonun karşısındaki şahsa verince hesabından 5 bin TL para çekildi.

Yapılan araştırmalarda N.Y'ye kredi kartını veren banka ile irtibata geçilmesi sonucu M.P'nin N.Y'nin kredi kartı bilgilerine ulaştığı ve bu yolla kredi kartından bin 500 TL parayı çektiği tespit edildi. M.Ö'nün hesabından çekilen 5 bin TL'nin S.Ç. hesabına aktarıldığı ve bu hesaptan da H.A. isimli şahsın hesabına aktarıldığı bilgisine ulaşıldı. Firari şüpheliler M.P., Ş.Ç. ve H.A'nın yakalanması için gerekli çalışmalara başlanıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarma Kredi Kartı Dolandırıcılarının İzini Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement