Jandarma'nın Kitap Kampanyasına Destek - Son Dakika
Yerel

Jandarma'nın Kitap Kampanyasına Destek

Adıyaman'da "1 Kitap 1 Mektup ,1 Hayal 1 Dost" kampanyasına destek vermek amacıyla Kahta Beşir Derneği 6 bin 500 kitap hediye etti.

09.04.2014 16:36  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı'nın hayata geçirdiği "1 Kitap 1 Mektup,1 Hayal 1 Dost" kampanyasına, destek vermek amacıyla Kahta Beşir Derneği 6 bin 500 kitap bağışladı.

Jandarmanın Teşkilatının Kuruluşunun 175. yılı etkinlikleri kapsamında Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan, "1 Kitap 1 Mektup,1 Hayal 1 Dost" kampanyası devam ediyor.

Proje kapsamında toplanan kitaplar öncelikli olarak köy okullarında, kitap alma gücü olmayan öğrencilere dağıtılmasına devam ediliyor. Kahta'da faaliyet gösteren  Beşir Derneği, projeye 6 bin 500 kitap bağışında bulunarak destek verdi.

Kahta Kaymakamı Metin Esen kitap dağıtım töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada, geleceğin teminatı olan öğrencilere verilen destekten dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Beşir Derneği Kahta Temsilcisi Mehmet Can ise herkesin sıkça dile getirdiği kitap okuma gerekliliğinin içi boş bir tavsiye olmadığını söyledi.

Tarihte ve günümüzde okuyan ve öğrenen toplumların birçok alanda başarı sağladığına dikkat çeken Can, sözlerini şöyle tamamladı:

"Toplumlar gelişmek, çağdaş uygarlık seviyesine gelebilmek için en büyük yatırımlarından birini eğitime yapmaktadırlar. Eğitim için ise kitap okumak şarttır. Biz Beşir Derneği olarak eğitime ve öğretime çok önem veriyoruz böyle bir kampanyanın ilçemizde gerçekleşmesinden çok memnun olduk.

Böyle bir projeye Beşir Derneği Kahta Temsilciliği olarak 6.500 kitap bağışlayarak destek sağlamak istedik, bu kitaplar gerçekten ihtiyacı olan öğrencilerimize ulaşacaktır." - Adıyaman

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Jandarma'nın Kitap Kampanyasına Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement