Jandarma Sedyede İfade Almak İsteyince Olay Çıktı; 13 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Jandarma Sedyede İfade Almak İsteyince Olay Çıktı; 13 Gözaltı

MANİSA'da 1 kişinin öldüğü, tek taraflı trafik kazasında yaralanınca tedavi altına alınan Celal Öztürk'ün yakınları, başka bir hasteneye sevki sırasında jandarmanın sedye üzerinde ifade almaya çalıştığını öne sürerek, tepki gösterdi.

12.01.2017 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA'da 1 kişinin öldüğü, tek taraflı trafik kazasında yaralanınca tedavi altına alınan Celal Öztürk'ün yakınları, başka bir hasteneye sevki sırasında jandarmanın sedye üzerinde ifade almaya çalıştığını öne sürerek, tepki gösterdi. Polisin havaya ateş de açtığı gerginlik sırasında, Öztürk'ün 13 yakını gözaltına aldı. Kaza, Sancaklıbozköy- Turgutlu Yolu üzerinde bugün saat 04.00'te meydana geldi. Kimliği tespit edilemeyen sürücünün kontrolünü yitirdiği 45 AT 595 plakalı otomobil, tren yoluna uçtu. Kazada, araçta bulunan Taner Şüklüleri öldü, Celal Öztürk ise yaralandı. Yaralı, ambulansla Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdahale ardından saat 12.00'de İzmir'deki Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmek istendi. Acil servis yoğun bakımdan sedyeyle çıkartılan Celal Öztürk, ambulansa bindirilmeye çalışıldığı sırada, jandarmanın bu haldeyken soru sormaya çalıştığını öne süren yakınları tepki gösterdi. Jandarma ekipleri ile hasta yakınlarının tartışmasına hastane polisi müdahale etmek istedi. Ancak, tartışma büyünce yaralı yakınlarından biri hastane polisine tokat attı. Bunun üzerine hastaneye takviye ekip istendi. Kargaşa sırasında iddiaya göre polis ekiplerinden biri, havaya 6 el ateş etti. Bunun üzerine yaralı yakınları, polise saldırdı. Hastaneye sevk edilen, aralarında çevik kuvvetin de bulunduğu güvenlik güçleri, olaya müdahale etti. 13 kişi gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yaralı Öztürk ise ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazadan yaralı kurtulan Celal Öztürk'ün, eşini arayarak kaza yaptıklarını haber verdiği öğrenildi. Öztürk'ün eşinin ihbarıyla çalışma başlatan güvenlik güçlerinin 07.00'de kaza yerini bulduğu belirtildi. Kazda ölen Taner Şüklüleri'nin cesedi ise Manisa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ve yaşanan olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jandarma Sedyede İfade Almak İsteyince Olay Çıktı; 13 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması 75. kuruluş yıldönümünü kutluyor
    10:09 Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması 75. kuruluş yıldönümünü kutluyor

    Çin Halk Kurtuluş Ordusu Donanması, 75. kuruluş yıldönümünü kutlamak üzere bir dizi etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Etkinlikler arasında ulusal bayrak çekme töreni, askeri müzik gösterisi ve temalı ışık gösterileri yer alıyor. Ayrıca donanma kışlaları ve gemileri halkın ziyaretine açık olacak. Ayrıca, donanma ile ilgili sanatsal eserlerden oluşan bir sergi düzenlenecek ve eğitim kampanyası yürütülecek.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Anıtkabir'i Ziyaret Etti
    10:06 Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Anıtkabir'i Ziyaret Etti

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 7'inci kez belediye başkanı seçilmesinin ardından Anıtkabir'i ziyaret etti. Akgün ve beraberindeki heyet, Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Akgün, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayarak Cumhuriyet değerlerine olan inancını ifade etti.

  • İzmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu
    10:03 İzmir'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkusu

    İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kentin 30 ilçesinde 30 gün boyunca büyük bir coşkuyla kutlayacak. İlçelerde "Gezici Çocuk Şenliği" ile çocuklar bayram coşkusunu doyasıya yaşayacak, 23 Nisan Salı günü ise Kültürpark büyük bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bayram günü toplu ulaşım araçları ücretsiz olacak. İzmir Doğal Yaşam Parkı ise 6-18 yaş arasındaki ziyaretçilerini 22-28 Nisan tarihlerinde ücretsiz ağırlayacak.

  • Palandöken: Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli
    10:00 Palandöken: Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli

    Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken, konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemesi uyarısını yaparak, "İnsanların yaşadığı ülkede tatil yapma şartları kolaylaşsın" dedi.

  • Kuryelerin tehlikeli yolculuğu kamerada
    10:00 Kuryelerin tehlikeli yolculuğu kamerada

    Elazığ'da iki motorlu kuryenin seyir halindeyken yan yana tehlikeli yolculukları kameralara yansıdı. İki kuryenin sohbet ederken yapışık bir şekilde sürüş yapmaları ve bir kuryenin diğer motora ayağını koyup uzun bir süre yolculuk etmesi görüntülendi.

  • Afyonkarahisar'da sığınmacıların kaçak iş yerleri kapatıldı
    10:00 Afyonkarahisar'da sığınmacıların kaçak iş yerleri kapatıldı

    Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, iş yeri açma ve çalışma ruhsatı bulunmadığı halde faaliyet gösteren sığınmacılara ait işyerlerini kapatmıştır.


Advertisement