Jandarma Uzman Çavuş Emre Tunca'nın Baba Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Jandarma Uzman Çavuş Emre Tunca'nın Baba Evine Ateş Düştü

Jandarma Uzman Çavuş Emre Tunca\'nın Baba Evine Ateş Düştü

Jandarma uzman çavuş Emre Tunca'nın baba evine ateş düştüMARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde sürdürülen terör operasyonu sırasında Dicle Mahallesi'nde teröristlerce tuzaklanmış el yapımı bombanın infilak etmesi sonucu şehit olan 3 askerden biri olan Jandarma Uzman Çavuş Emre Tunca'nın baba ocağı Ankara'nın Çubuk ilçesine ateş düştü.

21.03.2016 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Jandarma uzman çavuş Emre Tunca'nın baba evine ateş düştü

MARDİN'in Nusaybin İlçesi'nde sürdürülen terör operasyonu sırasında Dicle Mahallesi'nde teröristlerce tuzaklanmış el yapımı bombanın infilak etmesi sonucu şehit olan 3 askerden biri olan Jandarma Uzman Çavuş Emre Tunca'nın baba ocağı Ankara'nın Çubuk ilçesine ateş düştü. 25

Çubukspor'un eski futbolcularından Bahtiyar Tunca'nın tek oğlu olan şehit Emre Tunca'nın yeni nişanlandığı öğrenildi. Uzman Çavuş Emre Tunca'nın şehit haberi üzerine bası Bahtiyar, annesi Saniye ile kız kardeşi Duygu Tunca'nın yarın Mardin'de düzenlenecek resmi törene katılacağı öğrenildi. Şehidin cenazesi, yapılacak resmi törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Çubuk'ta getirilerek son yolculuğuna uğurlanacak. Şehit Tunca, yarın önce Çubuk Cumhuriyet Mahallesi Harman Sokak'taki evinin önüne, daha sonra da Merkez Cami Kebirde kılınacak ikindi namazından sonra Merkez Paşa mezarlığına defnedilecek.

Şehit Emre Tunca'nın nişanlısının da polis akademisi öğrencisi olduğu öğrenildi. İç Anadolu'nun en çok şehit veren ilçesi Çubuk'ta şehit sayısı 61'e yükseldi. Şehit Tunca'nın ailesinin yaşadığı Çubuk'taki evine dev Türk bayrağı asıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Jandarma Uzman Çavuş Emre Tunca'nın Baba Evine Ateş Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement