Jandarma ve Polisin Ortak Operasyonu Sonucu Katil Zanlısı Yakalandı - Son Dakika
Yerel

Jandarma ve Polisin Ortak Operasyonu Sonucu Katil Zanlısı Yakalandı

Jandarma ve Polisin Ortak Operasyonu Sonucu Katil Zanlısı Yakalandı

Aydın’ın Köşk İlçesi’nde akşam saatlerinde kendisine veresiye yakıt verilmeyince pompalı tüfekle bastığı akaryakıt istasyonunda bir kişiyi öldüren katil zanlısı Hüsamettin S. olaydan yaklaşık 6 saat sonra Karatepe’de yakalandı.

06.06.2016 02:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Köşk İlçesi'nde akşam saatlerinde kendisine veresiye yakıt verilmeyince pompalı tüfekle bastığı akaryakıt istasyonunda bir kişiyi öldüren katil zanlısı Hüsamettin S. olaydan yaklaşık 6 saat sonra Karatepe'de yakalandı. Zanlının jandarma ve polisin ortak operasyonu sonucu yakalandığı belirtildi.

Bilindiği gibi; Köşk ilçe merkezi Dörtyol Mevkiinde bulunan akaryakıt istasyonuna motosikletiyle gelen Hüsamettin S., çalışanlardan veresiye benzin talebine olumsuz yanıt alınca tehditler savurarak ayrıldığı istasyona silahla geri dönmüştü. Pompalı tüfekle akaryakıt istasyonu tarayan Hüsamettin S.'nin silahından çıkan saçmaların isabet ettiği ve istasyonda çalışan arkadaşını ziyarete geldiği öğrenilen Ahmet Tan ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetmişti.

POLİS VE JANDARMA OPERASYON BAŞLATTI

Olaydan sonra kaçan katil zanlısını yakalamak için polis ve jandarma ekiplerince operasyon başlatıldı. Köşk İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin yanı sıra Aydın İl Emniyet Müdürlüğü'nden gelen ekipler ve ilçe Emniyet Amirliği'ne bağlı polisler tarafından Köşk'ün dağ köylerinde çalışma başlatıldı. Başçayır ve Sarıçam Bölgesinin yanı sıra Karatepe Bölgesi'nde de çalışma yapan güvenlik güçleri katil zanlısı Hüsamettin S.'nin izine Karatepe Kösealanı yakınlarında rastladı. Güvenlik güçlerince yakalanan zanlının gözaltına alındığı bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Jandarma ve Polisin Ortak Operasyonu Sonucu Katil Zanlısı Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement