Jandarmadan 'Gizli Buzlanma' Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Jandarmadan 'Gizli Buzlanma' Uyarısı

Jandarmadan \'Gizli Buzlanma\' Uyarısı

Eskişehir’de, olumsuz hava şartları sebebi ile jandarma ekiplerinin “gizli buzlanma” uyarısı yaptığı örnek uygulama sürücüler tarafından takdir ediliyor.

20.02.2015 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de, olumsuz hava şartları sebebi ile jandarma ekiplerinin "gizli buzlanma" uyarısı yaptığı örnek uygulama sürücüler tarafından takdir ediliyor.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Tepebaşı ve Odunpazarı ilçe jandarma komutanlıklarına bağlı jandarma trafik ekipleri, yoğun kar yağışı ve ağırlaşan yol şartlarında kazaların önlenebilmesi maksadıyla sürücüleri çeşitli güzergahlarda yapılan uygulamalarla "gizli buzlanma" konusunda uyardı. Ekipler, İl Jandarma Komutanlığınca hazırlanan el broşürlerini sürücülere dağıtarak sürücülerin gizli buzlanma konusunda neler yapıp neler yapmamaları hususunda da bilgilendirmede bulundu. Jandarma ekipleri, sürücülerin gizli buzlanmanın olması muhtemel noktalarda daha dikkatli araç kullanmaları ve önde seyreden araçları takip mesafelerini korumaları konusunda da tavsiyelerde bulundu.

Öte yandan ekipler, dağıttıkları el broşürlerinde Eskişehir il genelinde yoğun kar yağışı sonucu kapanması muhtemel yollar, risk bölgeleri ve çığ oluşabilecek yerleri harita üzerinde işaretleyerek bu konularda da araç sürücülerini bilgilendirdi.

Sürücüler de, jandarmanın yaptığı bu uygulamadan ötürü memnun olduklarını belirterek, anlamlı ve örnek uygulama için jandarma ekiplerine teşekkür ettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Jandarmadan 'Gizli Buzlanma' Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement